Home Lifestyle Film MUST SEE: voor deze 6 films plannen wij in februari een bioscoopbezoek...

MUST SEE: voor deze 6 films plannen wij in februari een bioscoopbezoek in

We zijn aan de kortste maand van het jaar begonnen, maar dat betekent niet dat er minder moois in de cinemazalen komt. Deze zes films staan deze maand op ons must see-lijstje.

Birds of Prey

In de zalen vanaf: 5 februari. Genre: actie, avontuur.

Harley Quinn is back! De ex van Joker vertelt in ‘Birds of Prey’ haar eigen verhaal, zoals alleen Harley Quinn dat kan. Volgens de eerste reviews is de film ‘an absolute blast’.

Bekijk hier de trailer.

Little Women

In de zalen vanaf: 12 februari. Genre: kostuumdrama.

Als de topcast met Emma Watson, Meryl Streep en Timothée Chamalet je niet overtuigt, doen de 6 Oscar-nominaties dat misschien wel. De verfilming van het 19de eeuwse boek van Louisa May Alcott door de Amerikaanse Greta Gerwig maakt wereldwijd indruk en zal dat op jou waarschijnlijk ook doen.

Bekijk hier de trailer.

Fantasy Island

In de zalen vanaf: 19 februari. Genre: horror, thriller.

Lucy Hale, die je vooral kent van ‘Pretty Little Liars’, heeft de smaak van de horror te pakken. Na ‘Truth or Dare’ in 2018, speelt ze nu de hoofdrol in ‘Fantasy Island’. De film gaat over een eiland waar de mysterieuze Mr. Roarke alle dromen van zijn gasten laat uitkomen. Maar die dromen veranderen al snel in nachtmerries.

Bekijk hier de trailer.

The Call of the Wild

In de zalen vanaf: 19 februari. Genre: avontuur.

‘The Call of the Wild’ is een herwerking van het gelijknamige boek van Jack London uit 1903. De film vertelt het verhaal van Buck, een hond die van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Canada terechtkomt.

Le Prince Oublié

In de zalen vanaf: 19 februari. Genre: komedie, avontuur.

Wie ‘Intouchables’ zag, is sowieso fan van Omar Sy. In ‘Le Prince Oublié’ speelt hij een alleenstaande vader die zijn dochter elke avond bij het slapengaan meeneemt naar een magische fantasiewereld waar hij de prins is. Maar wanneer ze naar het middelbaar gaat, wilt ze zijn verhaaltjes niet meer en vindt ze een nieuwe prins: de knappe jongen van haar klas.

The Gentlemen

In de zalen vanaf: 26 februari. Genre: komedie, actie.

Het lijstje acteurs in deze film van Guy Ritchie is wel erg aantrekkelijk…euhm, indrukwekkend! ‘The Gentlemen’ gaat over de Amerikaanse Mickey (Matthew McConaughey) die in Londen een drugsimperium heeft opgebouwd maar dat van de hand wil doen. De potentiële kopers spelen het spelletje heel vuil.

[td_smart_list_end]

Meer films om te zien: