Home Lifestyle Film ZIEN: Margot Robbie kickt ass als Harley Quinn in gestoorde trailer van...

ZIEN: Margot Robbie kickt ass als Harley Quinn in gestoorde trailer van ‘Birds of Prey’

Ze krijgt het gezelschap van een aantal aparte superheldinnen.

© warner bros

Het ex-liefje van de Joker stapt uit zijn schaduw, want Harley Quinn krijgt haar eigen film ‘Birds of Prey’. De officiële trailer, met Margot Robbie als de geschifte blondine, ziet er alvast veelbelovend uit.

Momenteel kan je in de bioscoop zien hoe de Joker zo zot als een achterdeur werd. In februari volgend jaar krijgt ook Harley Quinn, zijn al even gestoorde ex-liefje, haar eigen film. Margot Robbie kruipt opnieuw in de huid van de gekke blondine voor ‘Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn’.

Gevaarlijke missie

We kennen het personage uiteraard uit de topfilm ‘Suicide Squad’ waar ze samen met een zooitje ongeregeld de wereld moest redden van de ondergang. Voor deze nieuwe film slaat Harley opnieuw de handen in elkaar met een aantal aparte superheldinnen. Ze krijgt deze keer het gezelschap van Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Huntress (Mary Elizabeth Winstead) en Renee Montoya (Rosie Perez). Hun missie: een meisje redden uit de klauwen van de grootste slechterik uit Gotham City genaamd Black Mask, gespeeld door Ewan McGregor.

De spin-off komt in februari bij ons in de bioscoop, en als we trailer mogen geloven dan wordt het er eentje om zéker niet te missen! Om het met de woorden van Harley te zeggen: ‘Ik ben diegene waarvoor ze schrik moeten hebben, want ik ben Harley fucking Quinn!’


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.