Home Lifestyle Film Margot Robbie maakt bekend wanneer we haar opnieuw als de geschifte Harley...

Margot Robbie maakt bekend wanneer we haar opnieuw als de geschifte Harley Quinn aan het werk kunnen zien

'Birds of Prey' komt in het voorjaar in de bioscoop.

© getty & photo news

Het was al bekend dat Harley Quinn, het populaire personage uit ‘Suicide Squad’, haar eigen film zou krijgen. Margot Robbie verklapte nu wanneer we ‘Birds of Prey’ in de bioscoop mogen verwachten.

Het is de favoriete verkleedoutfit van heel wat vrouwen op Halloween: Harley Quinn. Met haar twee paardenstaartjes: eentje roze en eentje blauw, haar korte shortje en niet te vergeten haar baseballknuppel. Margot Robbie zette een zalige vertolking van haar neer in ‘Suicide Squad’. Daar moest ze de schijnwerpers nog delen met tal van andere bekeerde schurken zoals Will Smith als Deadshot, maar in de nieuwe film ‘Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)’ staat de ex-vriendin van ‘The Joker’ centraal.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zooitje ongeregeld

We wisten al dat er een film zou komen over de geschifte blondine en nu verklapte Margot Robbie op Instagram wanneer we de spin-off in de bioscoop mogen verwachten. In het voorjaar van 2020, meer bepaald begin februari, slaat Harley de handen in elkaar met andere ietwat vreemde superhelden om een meisje te redden uit de klauwen van de slechterik Black Mask uit Gotham City.

Naast Margot Robbie zullen ook Ewan McGregor als Black Mask, Mary Elizabeth Winstead als Huntress, Jurnee Smollett-Bell als Black Canary, Rosie Perez als Renee Montoya en Ella Jay Basco als Cassandra Cain schitteren in de film die geregisseerd wordt door Cathy Yan. We zijn benieuwd of Harley zich écht heeft kunnen lostrekken van The Joker en of het haar zal lukken om dit zooitje ongeregeld zelf te kunnen leiden!

Lees ook: