Home celebs COOL: Margot Robbie wil nog eens acteren met onze Matthias Schoenaerts

COOL: Margot Robbie wil nog eens acteren met onze Matthias Schoenaerts

Toen ze haar bij Vogue vroegen met wie ze nog een keertje wil samenwerken, was de keuze van de actrice rap gemaakt.

Getty

Margot Robbie kreeg onlangs een bezoekje van Vogue voor een rondje ’73 Questions’. Een van de vragen die ze van de interviewer kreeg, was met wie ze graag nog een keertje wil samenwerken. De actrice koos toen niet voor een bekende Amerikaanse acteur zoals bijvoorbeeld Leonardo DiCaprio, maar voor onze eigen Matthias Schoenaerts.

Matthias Schoenaerts en Margot Robbie hebben in het verleden al een keertje samen gespeeld in een film. In 2014 waren ze namelijk te zien in het Franse oorlogsdrama ‘Suite Française’. Iets wat de actrice duidelijk goed bevallen is, want toen ze haar bij Vogue vroegen met wie ze nog een keertje wou samenwerken, was het antwoord Matthias Schoenaerts.

Een heel mooi compliment, want de actrice is momenteel een van de populairste actrices in Hollywood. Vorig jaar kreeg ze nog een Oscarnominatie voor haar rol in ‘I,Tonya’ en stond ze al naaste grote acteurs zoals Leonardo DiCaprio in ‘The Wolf of Wall Street’.

Het ziet er bovendien naar uit de wens van de blondine binnenkort al uitkomt. Samen spelen ze namelijk mee in ‘Ruin’. Matthias neemt hier de rol van een Duitse soldaat op zich. Zijn tegenspeelster Margot kruipt in de huid van een jonge vrouw die de Holocaust overleefd heeft.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.