Home celebs ZIEN: Margot Robbie speelt een geflipte femme fatale in het nieuwe ‘Terminal’...

ZIEN: Margot Robbie speelt een geflipte femme fatale in het nieuwe ‘Terminal’ en het is creepy AF

De 27-jarige actrice verleidt, martelt en manipuleert in 'Terminal' haar mannelijke tegenspelers, onder wie Simon Pegg en Mike Myers.

ONE MEDIA via YouTube

Van lief klein konijntje in ‘Peter Rabbit tot een – misschien iets te – competitieve schaatskampioene in ‘I, Tonya: is er een rol die Margot Robbie níét aankan? Voor haar nieuwste film ‘Terminal‘ kruipt de 27-jarige Australische schone in de huid van een dodelijke femme fatale met een snuifje Harley Quinn.

In haar jongste film ‘Peter Rabbit‘ leent Margot Robbie haar stem aan het schattige personage Flopsy, maar in haar nieuwste prent ‘Terminal‘ is de 27-jarige actrice iets minder lief.

De Australische Robbie onthulde gisteren op Instagram alvast een voorproefje van de donkere thriller geregisseerd door Vaughn Stein (‘World War Z’, ‘Sherlock Holmes’). De trailer opent met Robbie als femme fatale Annie met een zwarte bob en Brits accent, terwijl ze een man ondervraagt en foltert.

‘Terminal’ vertelt niet alleen het verhaal van Annie, die in het dagelijks leven haar brood verdient als serveerster, maar ook dat van twee huurmoordenaars (Max Irons en Dexter Fletcher), een leerkracht met een burn-out (Simon Pegg) en een conciërge (Mike Myers).

‘Terminal’ speelt vanaf 11 mei in de Amerikaanse bioscoop. Een Belgische releasedatum is voorlopig niet bekend.

Nog meer film: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.