Home celebs CUTE: jongere broer verrast actrice Margot Robbie tijdens een interview en haar...

CUTE: jongere broer verrast actrice Margot Robbie tijdens een interview en haar reactie is priceless

'Oh my God, wat is er hier aan het gebeuren?!'

‘Oh my God, wat is er hier aan het gebeuren?!’ Margot Robbie (27) wist niet wat haar overkwam toen ze tijdens een promotournee voor ‘Peter Rabbit‘ in Sydney plots haar jongere broer Cameron voor zich had zitten. ‘Dit is gestoord!’

‘Kan je even kalmeren? Dit is een professionele situatie’, grapt Cameron Robbie wanneer hij een interview ‘crasht’ tijdens de promotournee voor ‘Peter Rabbit’, de nieuwste film van zijn grote zus Margot. MTV Australia huurde Cameron in alle geniepigheid in zodat hij zijn zus kon verrassen in Sydney.

A little Friday fun for me ☺️

A post shared by Cameron Robbie (@cameronrobbie) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De 27-jarige actrice – die je ook kent van ‘The Wolf of Wall Street’, ‘Suicide Squad’ en ‘I, Tonya’ – reist momenteel de wereld rond om de live-actionfilm ‘Peter Rabbit’ te promoten, waarin ze haar stem verleent aan het personage Flopsy Rabbit.

Twee weken geleden was Robbie in haar thuisland Australië. Helaas was er niet veel tijd om haar familie te bezoeken, maar dat loste MTV Australia op door Margots broer Cameron in te huren als interviewer. Oh my God!’, gilt de blonde actrice met tranen in de ogen zodra haar broer de kamer binnenwandelt. ‘Wat is er hier aan het gebeuren?!’

Bekijk het komische onderonsje – ook de reactie van Margots collega Elizabeth Debicki is goddelijk – hieronder:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer film: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.