Home celebs WEIRD: dit trucje gebruikt Margot Robbie om sneller in slaap te vallen

WEIRD: dit trucje gebruikt Margot Robbie om sneller in slaap te vallen

Het heeft iets met bier te maken...

Reporters
Geraak je moeilijk in slaap? Suicide Squad-actrice Margot Robbie gaf onlangs in een interview haar avondroutine prijs, en daar komt steevast een fris biertje bij te pas. Whut?

Ontspannen doet Margot Robbie niet met een Netflix-marathon en een zak chips in de zetel, maar met een bierdouche. Nee, niet zo eentje die je op dit moment op Pukkelpop tegenkomt, maar een ijskoud biertje terwijl je in een loeihete douche staat. Weird!

'Tijdens de opnames van de film 'Whiskey Tango Foxtrot' zei ik op een avond dat ik niet kon wachten om naar huis te gaan', legt Robbie uit. Tina Feys kostuumdame had hetzelfde gevoel en introduceerde het idee van een bierdouche aan de actrice. 'Ze vertelde me dat ze enorm geniet van een ijskoud biertje in een warm bad of hete douche en het haar helpt om in slaap te vallen. Ik heb het meteen uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik niet meer zonder kan!' Verder zou de actrice een grote Harry Potterfan zijn en elke avond voor het slapengaan een van de boeken lezen. Bier en Harry Potter, worden we dan nu besties Margot?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.