https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film 9 nieuwe films en documentaires die in augustus op Netflix verschijnen

9 nieuwe films en documentaires die in augustus op Netflix verschijnen

'The Kissing Booth 3' komt eraan!

netflix film augustus
© Netflix

Elke maand opnieuw doen we een klein vreugdedansje wanneer de lijst met nieuwe Netflixtitels binnenkomt. Die van augustus maakt ons alweer érg blij. Deze films en documentaires staan op ons kijklijstje.

Pray Away

In deze documentairefilm getuigen leden van de lgbtq+-gemeenschap over hun ervaring met conversion therapy, een pseudowetenschappelijke praktijk die in conservatieve middens toegepast wordt om homoseksuele mensen te ‘genezen’. Ooit waren de getuigen in de film believers, nu weten ze wel beter.

Vanaf 3 augustus.

Check de trailer. 

Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord

Shiny Flakes is de internetnaam van Moritz Zimmerman, de Duitse tiener die vanuit zijn slaapkamer een drugsimperium opzette door online pillen te verkopen. De Netflixreeks ‘How to Sell Drugs Online (Fast)’ is gebaseerd op zijn verhaal, en nu is er ook een documentaire. In de docufilm wordt het verhaal van Shiny Flakes uitgebreid verteld, onder meer door Moritz zelf.

Vanaf 3 augustus.

Check de trailer. 

Vivo

Netflix probeert Pixar concurrentie aan te doen met de animatiefilm ‘Vivo’. De kleurrijke prent begint in Havana, waar Vivo – een kinkajoe of rolstaartbeer – elke dag zingt met zijn geliefde eigenaar Andres. Vivo moet in Miami zien te geraken om daar een lied af te leveren voor Andres, voor het te laat is. De muziek in ‘Vivo’ is van Lin-Manuel Miranda, de man die ook voor de muziek van de musical en film ‘In The Heights’ (nu in de cinema) zorgde.

Vanaf 6 augustus.

Check de teaser.

The Kissing Booth 3

In de derde en laatste ‘Kissing Booth’-film brengen Elle, Noah, Lee en Rachel nog een laatste zomer door in het strandhuis van de Flynns. Dat gaat gepaard met veel plezier, maar tegelijkertijd vindt Elle het moeilijk om haar tijd te verdelen tussen haar beste vriend en haar lief. De tiener wil samen met Lee nog heel wat gekke dingen doen voor ze naar de universiteit gaan, maar die bucketlist komt in de weg te staan van haar qualitytime met Noah. En dan heeft ze nog niet eens een school gekozen en een van haar twee favoriete personen ongelukkig gemaakt.

Vanaf 11 augustus.

Check de trailer.

Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes

Deze documentaire is er eentje voor fans van true crime die wel wat gewoon zijn. De daden van de Britse seriemoordenaar Dennis Nilsen zijn namelijk gruwelijk en misselijkmakend. Het feit dat het verhaal door de man zelf verteld wordt, door middel van audiotapes die in zijn cel opgenomen werden, maakt het allemaal extra luguber. Wij krijgen nu al kippenvel…

Vanaf 18 augustus.

The Secret Diary of an Exchange Student

‘The Secret Diary of an Exchange Student’ is een feelgoodfilm over Bárbara, een Braziliaanse studente die ervan om de wereld te zien. Wanneer ze verliefd wordt op een Amerikaan, is dat het perfecte motief om eindelijk te vertrekken. Zij en haar beste vriendin vertrekken op uitwisseling naar California, maar dat gaat niet helemaal zoals verwacht.

Vanaf 18 augustus.

Check de trailer. 

Sweet Girl

Hallo, Jason Mamoa! De knappe acteur speelt Ray Cooper, een echte familieman die zijn vrouw verliest nadat een farmabedrijf een medicijn dat mogelijks haar leven kon redden van de markt haalt. Hij wil gerechtigheid en zal er alles aan doen om die te krijgen.

Vanaf 20 augustus.

Check de trailer. 

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed

Bob Ross ligt allang onder de zoden, maar de man is populairder dan ooit. In deze documentaire wordt het nooit eerder gehoorde verhaal verteld van de landschapsschilder en presentator van ‘The Joy of Painting’, een verhaal dat minder wholesome en happy is dan zijn schilderkunst.

Vanaf 25 augustus.

He’s All That

Anno 2021 kan een hoog aantal volgers op TikTok je blijkbaar een hoofdrol in een Netflixfilm opleveren. Addison Rae staat bekend om haar dansjes op de populaire app, maar ze waagt zich nu aan acteren. ‘He’s All That’ is een herwerking van de ninetiesfilm ‘She’s All That’, toen met Freddie Prinze Jr. en Rachael Leigh Cook in de hoofdrollen.

Vanaf 27 augustus.

Meer filmtips: