Home Lifestyle Film TRAILER: in ‘Jackass Forever’ tonen de stuntmannen dat ze grijzer, maar niet...

TRAILER: in ‘Jackass Forever’ tonen de stuntmannen dat ze grijzer, maar niet wijzer zijn geworden

Je krijgt een voorsmaakje van de stoten die ze uithalen en die zijn mogelijks nog gekker dan voorheen!

jackass forever trailer
© Paramount Pictures

Tien jaar na hun laatste film zijn Steve-O, Johnny Knoxville en de andere leden van de geschifte Jackass-bende terug voor een vierde film: ‘Jackass Forever’. We kregen al een sneak peek te zien in de vorm van enkele foto’s, en nu werd ook de trailer gelost.

‘Een beetje ouder en heel wat grijzer, maar zeker niet wijzer’, zei de cast eerder al over deze vierde film ‘Jackass Forever’. En de trailer bewijst dat ze niet gelogen hebben! ‘Wanneer was de laatste keer dat je samenkwam met oude vrienden en de slappe lach kreeg?’ Zo begint het filmpje. Terwijl wij eerlijk gezegd herinneringen ophalen bij een drankje of drie, besluiten Johnny, Steve-O en co te doen wat ze het best kunnen: geschifte stunts uitvoeren.

Brullende beer

Wie denkt dat ze zich zullen inhouden, nu hun leeftijd de grens van de vijftig bereikt, heeft het goed mis. In de trailer krijg je een voorsmaakje van de stoten die ze uithalen en die zijn mogelijks nog gekker dan voorheen! Toiletten die ontploffen (terwijl iemand erop zit natuurlijk), geëlektrocuteerd worden, over een hoopje mensen springen met een tweewieler, uit een kanon geschoten worden… Wijsheid komt duidelijk niet met de jaren bij deze bende en we love it!

Een andere klassieker die steeds terugkeert, is dat de mannen ballen in hún ballen laten gooien net zoals de scènes waarin ze andere mensen voor de gek houden. Ook dieren spelen uiteraard opnieuw een hoofdrol in heel wat stunts. Dit keer zie je gigantische tarantula’s, sluwe slangen en zelfs een brullende beer die opgesloten wordt met iemand van de cast die net daarvoor ingewreven werd met honing en zalm. Je zal sowieso meerdere keren ‘WTF’ of ‘OMG’ roepen tijdens deze film.

Tandje kwijt

Dat het niet altijd goed afloopt, bewijst Steve-O wanneer hij na een stunt zijn bitje uitdoet en hij duidelijk een van zijn blinkende, witte tanden mist. Oeps! Ook Johnny wordt omver gelopen door een razende stier. Daar hield hij niet enkel een hersenschudding, maar ook een gebroken pols en rib aan over. ‘Hersenschuddingen zijn niet geweldig, maar zolang je ze hebt voor je 50 is er geen probleem’, aldus Steve-O. ‘Knoxville is 49, dus dat zit goed.’ Oké dan.

De rode draad doorheen de film is: ‘Voor altijd vrienden en voor altijd Jackasses.’ ‘Jackass Forever’ komt op 22 oktober in de bioscoop. We weten voorlopig niet of dit ook de exacte releasedatum is voor ons land. We houden je op de hoogte!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: