https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film TRAILER: Elle zoekt uit wie ze is en wat ze wil in...

TRAILER: Elle zoekt uit wie ze is en wat ze wil in ‘The Kissing Booth 3’

Elle, Noah en Lee komen binnenkort een laatste keer terug samen.

trailer the kissing booth 3
© Netflix

Nadat de ‘To All The Boys’-filmreeks in februari op z’n einde liep, moeten we binnenkort ook afscheid nemen van een andere favoriet. Elle, Noah en Lee komen een laatste keer terug samen in ‘The Kissing Booth 3’. Netflix deelde de officiële trailer die heel wat dingen onthult.

Eind april ontdekten we wanneer ‘The Kissing Booth 3’ naar Netflix komt. Nu weten we ook wat we concreet kunnen verwachten van dat derde en laatste deel in de populaire filmreeks gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2012 van Beth Reekles. De officiële trailer voor de film werd tijdens een livesessie op TikTok met Joel Courtney onthuld, en die schreeuwt op en top zomer!

Bijna meteen na ‘The Kissing Booth 2’ ontdekten we al dat Elle Evans in ‘The Kissing Booth 3’ voor een moeilijke keuze komt te staan: kiest ze voor Berkeley met bestie Lee of gaat ze toch naar Harvard om bij haar grote liefde Noah te zijn? Nu blijkt uit de trailer dat ze nog heel wat meer uit te zoeken heeft.

We zien dat Elle, Noah, Lee en Rachel nog een laatste zomer spenderen in het strandhuis van de Flynns. Die laatste zomer samen gaat gepaard met veel plezier én een beach bucketlist. Maar we zien hoe Elle worstelt met zichzelf te verdelen tussen haar beste vriend en haar lief. De tiener wil samen met Lee nog heel wat gekke dingen doen voor ze naar de universiteit gaan, maar die bucketlist komt in de weg te staan van haar qualitytime met Noah. En dan heeft ze nog niet eens een school gekozen en een van haar twee favoriete personen ongelukkig gemaakt.

Marco en Chloe

Elle krijgt raad van haar schoonmoeder Mrs. Flynn: ‘Misschien hebben je keuzes meer te maken met wat anderen willen. Misschien is het tijd dat je nadenkt over wat jij wil’, zegt ze. Ook Marco, met wie Elle in de tweede film een kus deelde, is deze zomer van de partij. Hij verleent haar ook dit keer weer een luisterend oor en we zien hoe hij en Noah clashen met elkaar. Ook Chloe is terug en geeft weer goede raad.

Vanaf 11 augustus staat ‘The Kissing Booth 3’ op Netflix en zien we hoe Elle uitzoekt wie ze is en wat ze wil.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Reactievideo

Krijg je maar niet genoeg van de ‘The Kissing Booth’-content? Check dan zeker ook de reactievideo van Joey King en Joel Courtney op de trailer!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: