Home Lifestyle Film 5 niet te missen films om deze maand in de cinema te...

5 niet te missen films om deze maand in de cinema te kijken

Bioscoopdate? 🍿

Wij
© 'Wij'

Een nieuwe maand, een nieuwe reeks topfilms om naar uit te kijken. Niets zo leuk als een avondje naar de cinema met een flinke bak popcorn. Geen idee welke films je deze maand zeker moet zien? Wij lijsten met plezier de 5 must sees van september op.

1 / 5
Whitney
The Nun
A Simple Favor
The House with a Clock in its Walls
Wij
Whitney
Whitney

Verwacht op: 5 september. Genre: biografie, documentaire. Met: Whitney Houston en Bobby Brown.

De documentaire ‘WHITNEY’ vertelt voor de eerste keer het unieke verhaal van het leven en de ondergang van icoon Whitney Houston. De film werd geregisseerd door Oscarwinnaar Kevin Macdonald (bekend van o.a. ‘The Last King Of Scotland’, ‘Marley’ en ‘Touching The Void’).

Bekijk de trailer.

The Nun
The Nun

Verwacht op: 12 september. Genre: horror, thriller. Met: Charlotte Hopen, Taissa Farmiga en Bonnie Aarons.

In 1952 vindt een onderzoek plaats bij een klooster in Roemenië. Dat wordt uitgevoerd door een priester, Father Burke, die hulp krijgt van een non en een novice. Samen zijn ze erop uit om de mysterieuze dood van een non uit te zoeken.

Bekijk de trailer.

A Simple Favor
A Simple Favor

Verwacht op: 26 september. Genre: politiefilm, thriller. Met: Blake Lively, Anna Kendrick en Eric Johnson.

Mama en vlogster Stephanie (Anna Kendrick) gaat op zoek naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar beste vriendin Emily (Blake Lively). Stephanie krijgt daarvoor de hulp van Emily’s man Sean (Henry Golding). Een sexy en stijlvolle thriller vol verrassingen, verraad, geheimen, onthullingen, liefde, moord en wraak!

Bekijk de trailer.

The House with a Clock in its Walls
The House with a Clock in its Walls

Verwacht op: 26 september. Genre: familie, fantasy, horror. Met: Cate Blanchett en Jack Black.

De nieuwe magische film van Amblin Studios vertelt het verhaal van Lewis. Wanneer zijn ouders overlijden, wordt hij naar zijn oom Jonathan gestuurd. Die woont in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok. Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen, waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Zimmerman en het huis, iets magisch! Lewis wordt meegenomen in de wereld van magie en bezweringen. Hij probeert daarmee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend, maar ervaart dat er duistere krachten meespelen. Samen met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis het op tegen die duistere krachten. Ze zijn vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat die de wereld verwoest.

Bekijk de trailer.

Wij
Wij

Verwacht op: 26 september. Genre: drama. Met: Tijmen Govaerts, Aimé Claeys en Pauline Casteleyn.

Tijdens een verzengend hete zomer in een Belgisch-Nederlands grensdorpje gaan acht tieners op zoek naar seks en spanning om de lome verveling te doorbreken. Hun aanvankelijk lichtvoetige spelletjes veranderen al snel in professioneel verkochte pornofilmpjes, prostitutie en chantage, en komen abrupt tot een halt wanneer iets gruwelijk misgaat. Naar de gelijknamige roman van Elvis Peeters.

Bekijk de trailer.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.