Home celebs ZIEN: ‘Whitney’, de documentairefilm over het leven en de ondergang van Whitney...

ZIEN: ‘Whitney’, de documentairefilm over het leven en de ondergang van Whitney Houston

'Absoluut huiveringwekkend', schrijft The Times over de film die binnenkort bij ons uitkomt.

Whitney Houston
© eOneBelgium

Meer dan zes jaar nadat Whitney Houston dood werd teruggevonden in haar hotelkamer, komen we het echte verhaal van de op- en ondergang van de superster te weten. In de documentairefilm ‘Whitney’ vertellen vrienden en familie van de zangeres openhartig over Whitneys moeilijke kindertijd vol misbruik, haar rise to fame en de neerwaartse spiraal waarin ze terechtkwam door haar verslaving aan drugs en aan haar foute echtgenoot Bobby Brown.

Kippenvel en tranen

‘Whitney’ komt bijna exact een jaar na ‘Whitney: Can I Be Me’, een eerste documentaire over wijlen Whitney Houston, maar zou volgens critici veruit de betere film zijn. Regisseur Kevin Mcdonald, bekroond voor andere ‘The Last King of Scotland’, zet aan de hand van originele archiefbeelden en getuigenissen van Whitneys dierbare een huiveringwekkend portret neer van het harde leven van de ster die op een bepaald moment alles leek te hebben en het verloor aan drugs.

Volgens Amerikaanse kijkers, die de film al sinds mei in de bioscoop kunnen bekijken, bezorgt deze docu je kippenvel en tranen in de ogen, en niet alleen op de momenten wanneer de zangeres haar indrukwekkende stembanden doet werken. De trailer belooft niets minder dan dat.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Whitney’ is vanaf 5 september bij ons in de bioscoop.

Meer films om naar uit te kijken:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.