Home Lifestyle Film HIJ IS ER: de eerste officiële trailer voor ‘Fantastic Beasts: The Crimes...

HIJ IS ER: de eerste officiële trailer voor ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’

De makers hebben zich duidelijk overtroffen.

Fantastic Beasts
YouTube: Warner Bros Belgium

In maart kregen we al een korte preview van iets meer dan een minuut voorgeschoteld, maar nu is het tijd voor het echte werk. Op Comic-Con heeft Warner Bros. een nieuwe trailer van ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ en wij zaten gedurende drie minuten aan ons scherm gekluisterd.

In november is het eindelijk zover en komt het vervolg op ‘Fantastic Beasts and Where to Find’ in de zalen. In de vervolgfilm – die zich nog steeds afspeelt voor het tijdperk van Harry Potter – is Newt Scamander helemaal terug.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

De trailer toont ons alvast hoe Newt samen met Perkamentus (gespeeld door Jude Law) de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Johnny Depp) probeert op te sporen. Daarnaast krijgen we natuurlijk nog heel wat magische wezens te zien én nemen de makers ons weer even mee naar Zweinstein.

Toch is de evolutie duidelijk merkbaar als we kijken naar de eerste film. Net zoals bij de Harry Potter-films is ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ een stuk duisterder dan de originele film. Een ding is zeker: de makers hebben zich nu al overtroffen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het vervolg op ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ komt midden november in de zalen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.