Home Lifestyle Film YESSS: ook professor Anderling zou in ‘Fantastic Beasts 2’ te zien zijn

YESSS: ook professor Anderling zou in ‘Fantastic Beasts 2’ te zien zijn

Hoe meer oude bekenden, hoe liever!

Fantastic Beasts
© Warner Bros/Pacific Coast News/Photo News

Binnenkort kunnen fans van het ‘Harry Potter’-universum in de cinemazaal Newt Scamander en Albus Perkamentus terugzien in de tweede ‘Fantastic Beasts’-film. Maar het schoolhoofd zou niet de enige oude bekende uit Zweinstein zijn. Professor Anderling is ook van de partij!

Jonge Anderling

Minerva Anderling ofwel McGonagall, hoofd van Griffoendor en lerares Transfiguratie, is een favoriet personage van veel fans. Het zou dan ook geweldig zijn om haar terug te zien in de nieuwe ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’, wat net als de eerste film een soort prequel van het ‘Harry Potter’-verhaal is.

Aangezien Anderling in de film veel jonger moet zijn dan in de Harry Potter-films – ‘Fantastic Beasts’ speelt zich af in de jaren 20 – zal de rol niet vertolkt worden door Maggie Smith. Volgens Popculture.com speelt de Ierse actrice Fiona Glascott de jongere Anderling.

Nog niet geboren

Het verschijnen van de professor in het verhaal is leuk, maar een beetje vreemd. Volgens de tijdlijn in ‘Harry Potter’ werd Anderling geboren in 1935. Als die chronologie gevolgd wordt, is ze dus nog niet geboren in de tijd dat de ‘Fantastic Beasts’-sequel zich afspeelt, laat staan dat ze een volwassene is. Vreemd dus, maar ons hoor je niet klagen dat de makers bewust over die anachronie keken om de professor – die waarschijnlijk nog geen professor is in de film –  toch in het verhaal te krijgen. Gezien het feit dat haar personage niet vermeld wordt in de communicatie, zal het waarschijnlijk om een eerder kleine rol gaan.

‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ speelt vanaf woensdag 14 november in de bioscoop.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.