Home Lifestyle Film De buit is binnen: er komt een ‘F.C. De Kampioenen’-marathon in de...

De buit is binnen: er komt een ‘F.C. De Kampioenen’-marathon in de bioscoop

Met wie ga jij kijken?

Foto: PhotoNews

Goed nieuws voor fans van ‘F.C. De Kampioenen’ op deze zaterdagmiddag. Er komt namelijk een marathon van de populaire televisieserie. De VRT heeft namelijk een weddenschap verloren met een Twitteraar. Als hij 5.000 retweets kreeg, kon je gedurende 24 uur naar de reeks in de bioscoop kijken.

Het Twitteraccount Fernand Costermans vroeg op sociale media hoeveel retweets hij nodig had voor een ‘F.C. De Kampioenen’-marathon in de bioscoop. 5.000 klonk het bij de VRT, maar dat aantal werd sneller gehaald dan verwacht. De openbare omroep heeft de weddenscha namelijk verloren en organiseert nu een marathon van maar liefst 24 uur.

Belofte maakt schuld

Bij de VRT houden ze zich alvast aan hun woord. Het Twitteraccount van één heeft namelijk laten weten dat de ‘F.C. De Kampioenen’-marathon er effectief komt. Wanneer deze zal doorgaan en ook waar is voorlopig nog niet bekend. Dit zal later via sociale media worden bekendgemaakt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: