Home Lifestyle Film BEVESTIGD: er komt een vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film

BEVESTIGD: er komt een vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film

Met wie ga jij hem bekijken?

Goed nieuws voor wie de ondertussen ontelbare seizoenen van het Eén-programma ‘F.C. De Kampioenen’ nog wekelijks verslindt. De komst van de vierde film werd namelijk bevestigd.

De slotscène van de derde en schijnbaar laatste ‘F.C. De Kampioenen’-film deed vriend en vijand vermoeden dat het verhaal van ‘s lands plezantste voetbalploeg na 27 jaar wel uitverteld was. Maar 21 seizoenen en drie films? Dat blijkt tóch nog niet genoeg te zijn voor De Kampioenen…

Opnames in eigen land

Vandaag werd er namelijk in verschillende kranten bevestigd dat er een vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film komt. Jan Verheyen zal opnieuw de regie op zich nemen en An ‘Bieke’ Swartenbroeckx zal het scenario schrijven. De cast van de film is dezelfde als die van ‘F.C. De Kampioenen 3: Forever’, de recentste Kampioenen-film die bijna 600.000 bezoekers lokte. Enkel Oscar, vertolkt door Carry Goossens, zal niet meer in de vierde film voorkomen.

Waar de vorige film in Afrika opgenomen werd, gaan De Kampioenen het dit jaar dichter bij huis zoeken. Hun vierde film zal zich gewoon in ons land afspelen. De film wordt in het voorjaar van 2019 opgenomen en zou rond Kerstmis 2019 in de zalen te zien zijn.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.