Home FASHION & BEAUTY Fashion Carmen Waterslaeghers uit ‘F.C. De Kampioenen’ krijgt haar eigen kledinglijn

Carmen Waterslaeghers uit ‘F.C. De Kampioenen’ krijgt haar eigen kledinglijn

Hondje Nero speelt een centrale rol in de collectie.

Foto: PhotoNews

Zowat alles uit de nineties wordt opnieuw hip. Daarom zijn we absoluut niet verbaasd dat iemand op het idee is gekomen om stijlicoon Carmen Waterslaeghers en haar hondje Nero uit ‘F.C. De Kampioenen’ als inspiratiebron te gebruiken.

Candice Reijers is manager van de Gentse winkel Rewind en lanceert binnenkort de collectie Yesteryear. Die is grotendeels gebaseerd op het leven van de familie Waterslaeghers. Zo zullen er T-shirts met opschriften als ‘Zeugsteeg 14’ (het adres van Carmenneke) en ‘Camping Marina’ (de camping waar Xavier en Carmen op huwelijksreis gingen) te verkrijgen zijn.

Voor je naar het asiel loopt om een yorkshire terrier in huis te halen: ook Nero zal een centrale rol spelen in de collectie. Zo hoef je dus niet met een echte hond op je arm rond te lopen om genoeg Carmen-gehalte in je outfits te krijgen.

T-shirt met een braadworst

Naast de ‘F.C. de Kampioenen’-collectie zal je bij Rewind ook terechtkunnen voor ludieke sokken en andere items die terugblikken op de jaren 90. Zo zal je een geruit mannenpak met een short of een T-shirt met een braadworst erop kunnen inslaan.

Je moet wel nog een beetje geduld oefenen voor je de Yesteryear-collectie kan kopen. De kledinglijn hangt namelijk pas vanaf 29 maart in de rekken. De prijzen liggen tussen 19 euro en 275 euro.

☕️☕️ #eenzattekaffie #rewindcollection5 #yesteryear

A post shared by Candice Reijers (@candicereijers) on

In progress ? #rewindcollection5 #yesteryear #pattern #rewindcollection5

A post shared by Candice Reijers (@candicereijers) on

Je kan de winkel vinden in de Sint-Pietersnieuwstraat 13 in Gent of online.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.