Home celebs ZIEN: Eva De Roo legt Ella Leyers op de rooster: ‘Wat ik...

ZIEN: Eva De Roo legt Ella Leyers op de rooster: ‘Wat ik me beklaag? Mijn kapsels tijdens “F.C. De Kampioenen”‘

De actrice vertelt tijdens een 'Break An Egg'-spelletje ook haar meest gênante moment op een podium.

Instagram @ella.leyers

Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo had Ella Leyers op bezoek voor een rondje ‘eieren op je hoofd kapotslaan’. Ze vroeg de actrice onder andere naar haar meest gênante moment op een podium en haar jaloerse kantje.

Sommige presentatoren kruipen in bed met BV’s om hun geheimen te weten te komen. Anderen, zoals Eva De Roo van Studio Brussel, proberen het aan de hand van een ludiek spelletje met eieren. Bij ‘Break An Egg’ krijgen zowel zij als haar gast verschillende stellingen. Antwoorden ze daar ja op, dan moeten ze een ei kapot slaan tegen hun voorhoofd. Tussen die gekookte eieren zit er natuurlijk, want het moet spannend blijven, ook één rauw exemplaar.

Dit keer mocht Ella Leyers de sexy witte overall aandoen en plaatsnemen naast Eva aan tafel. De eerste stelling luidde: ‘Ik heb me nog nooit geschaamd voor mijn ouders‘. Vanaf het moment dat de actrice begon over de afritsbroeken van haar pa Jan was duidelijk dat er een eerste ei zou sneuvelen.

Piekskes

Een andere stelling had ook betrekking op haar familie: ‘Ik ben nog nooit jaloers geweest op mijn zussen‘. Wie hier een smeuïg verhaal verwacht toen ze ja zei, moeten we teleurstellen. Ella was namelijk vooral jaloers op de barbiepoppen van haar oudere zus Dorien.

Over de stelling ‘Ik heb me nog nooit een professionele keuze beklaagd’ moest de ster uit ‘Tegen De Sterren Op’ toch even nadenken. ‘Ik ben nog niet lang genoeg bezig’, vertelde Ella. Waar ze dan wel weer spijt van had, waren haar coupes toen ze meespeelde in een van Vlaanderens meest populaire series. ‘Mijn kapsels tijdens F.C. De Kampioenen, die beklaag ik mij wel’, lachte Ella. ‘Zo plat haar van voor en piekskes achteraan?’, sloeg Eva de nagel op de kop.

Eierdouche

We kwamen ook te weten dat Ella haar meest gênante moment op het podium nog niet zo lang geleden was. ‘Ik viel keihard van een stoel en sloeg mijn voet om’, vertelt Ella. Eva haar flater is nog een graadje erger. Zij mocht in haar studententijd tijdens een feestje met een aantal vriendinnen achter de dj staan. ‘Ik had de hoek van het podium niet gezien en ik verdween plots van het toneel’, lacht Eva. Het leverde haar meteen ook een eierdouche op, want ze pikte er helaas het rauwe ei uit.

Ella kon zich niet meer vuil maken, en ze maakte aan de allerlaatste stelling ook geen woorden meer vuil. Die luidde: ‘Ik heb nog nooit mijn lichaam gebruikt om iets gedaan te krijgen’. Daar moest ze blijkbaar niet lang over nadenken, want het ei was kapot nog voor Eva iets kon zeggen.

Break An Egg: Eva De Roo & Ella Leyers

Ella Leyers gaat het Break An Egg-duel aan met Eva De Roo: over afritsbroeken van haar papa Jan, Barbie-poppen van haar zus en gênante situaties op het podium…

Posted by Studio Brussel on Wednesday, September 19, 2018

Lees ook: