Home Lifestyle ZALIG: je kan je dit najaar opwarmen tijdens het Fête du Champagne-winterfestival...

ZALIG: je kan je dit najaar opwarmen tijdens het Fête du Champagne-winterfestival in Amsterdam

Low angle view of large group of happy people having fun while toasting with alcohol on a night party.

Na het overweldigende succes van het Fête du Champagne dat deze zomer in de Nederlandse hoofdstad plaatsvond, komen de organisatoren met een tweede editie die nog dit jaar in Amsterdam zal neerstrijken: het Fête du Champagne winterfestival. Je kan je er dus niet opwarmen met een warme chocolademelk of glühwein, maar wel met een glaasje champagne!

De naam van het festival verklapt het al: het staat volledig in teken van onze favoriete feestdrank. Tijdens het exclusieve festival word je ondergedompeld in een wereld van magie, lekkere hapjes, gezellige muziek en – niet onbelangrijk – heel veel bubbels!

Test je champagnekennis

Er staan een aantal bekende champagne- en wijnhuizen op de ‘line-up’: Bonnet-Ponson, Bollinger Champagne en wijnhuis Domaine de La Baume zullen er sowieso aanwezig zijn. De Franse foodtrucks zorgen voor de nodige delicatessen. Denk: oesters, kaviaar, klassieke Franse hapjes en vegetarische foie gras.

Voor een glas champagne betaal je er minstens € 4,50, al beloven de organisatoren dat de prijzen niet té hoog zullen oplopen. Naast drinken en eten valt er natuurlijk nog wel wat te beleven. Je kan er deelnemen aan enkele typische Franse spelletjes, zoals jeu de boule, je champagnekennis op de proef stellen tijdens een quiz, een goochelaar aan het werk zien of leren hoe je champagne op een spectaculaire manier kan serveren.

Het Fête du Champagne winterfestival gaat door van 29 november tot en met 1 december en vindt plaats in de Zuiveringshal in Amsterdam. Meer info en tickets vind je hier!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.