Home Lifestyle Hotspots HOTSPOTS: Wasbar en Love Stories openen de deuren in Leuven

HOTSPOTS: Wasbar en Love Stories openen de deuren in Leuven

Zo weten de studenten weer waarheen tijdens de vrije uurtjes (of - let's be real - wanneer ze eigenlijk in de aula zouden moeten zitten).

Leuven
© Wasbar / Love Stories

Leuven is weer twee toffe adresjes rijker. Vorige donderdag opende de vierde Love Stories-winkel van ons land zijn deuren in de studentenstad, op dinsdag 24 september gaat de zesde Wasbar er open.

Moest je ‘t nog niet gemerkt hebben: Leuven is aan een serieuze inhaalbeweging bezig. Het aantal toffe eet-, drink- en shopadresjes dat er de voorbije jaren openden, is amper bij te houden. Dat hadden ze ook bij het Nederlandse Love Stories door. Na Antwerpen, Gent en Knokke-Heist, mag Leuven een boetiek verwelkomen. Je vindt de supermooie sleepwear en lingerie van Love Stories op Pensstraat nr. 1, in het verlengde van de Parijsstraat.

Ook de Wasbar-keten kon niet achterblijven. Na maar liefst drie vestigingen in Antwerpen en twee in Gent, bleek het tijd om een nieuwe stad aan te boren. Vanaf morgen, dinsdag 24 september, kan je in de Tiensestraat terecht voor brunch, lunch, diner én natuurlijk een wasje. Kwestie van de mama niet élk weekend lastig te vallen met die vuile wasmand… Je vindt de nieuwe Wasbar op nr. 7, recht tegenover restaurant Domus.

Meer nieuwe hotspots: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.