Home Lifestyle Hotspots Maak kennis met Wolf, de allernieuwste (en uiterst biologische) food market van...

Maak kennis met Wolf, de allernieuwste (en uiterst biologische) food market van Brussel

© Getty

Na Mechelen, Gent en Antwerpen krijgt ook Brussel er een (nieuwe) food market bij, en wat voor eentje! We zijn sowieso al dol op de naam van onze nieuwe favoriete hotspot en ook met de biologische en lokale touch kan Wolf ons helemaal overtuigen om deze herfst naar Brussel af te zakken.

Vanaf november kan je ons (waarschijnlijk elke dag) in Brussel terugvinden, want dan opent de nieuwe food market Wolf er haar deuren in de Wolvengracht. Het is de eerste markthal die in het centrum van Brussel neerstrijkt. De food market bevindt zich in een prachtig gebouw dat vlakbij het Centraal Station ligt en heeft enkele toffe en unieke winkels en restaurants in petto.

Eigen bezorgdienst

Wat Wolf onderscheidt van de andere food markets waar we eerder stonden te watertanden? Je kan er naast eten in de achttien verschillende restaurants ook shoppen bij een biologische slagerij, rondwandelen in de groente- en fruitwinkel The Food Hubb, een chocoladereep oppeuzelen bij de biologische chocolatier of een flesje bier proeven in de micro-brouwerij die zich ook in het pand heeft gevestigd.

Er zijn in het gebouw maar lieft 755 zitplaatsen voorzien en net nu je dacht dat het niet beter kon worden, laten ze op hun website ook weten dat ze een eigen bezorgdienst op poten hebben gezet. Je kan je bestelling online doorgeven en Wolf doet de rest.

De bedenkers van Wolf zijn van plan om in de toekomst workshops en evenementen te organiseren in het immense gebouw. Zo zouden ze graag lessen ‘bier brouwen’ geven en muzikale talenten willen verwelkomen. Wij zijn superfans!

Vanaf november kan je je buikje rond eten in Wolvengracht 48. Meet us there!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.