Home Lifestyle Fatma Taspinar zoekt vanaf vanavond opnieuw naar antwoorden in tweede seizoen van...

Fatma Taspinar zoekt vanaf vanavond opnieuw naar antwoorden in tweede seizoen van ‘Mij overkomt het niet’

Vanavond: het verhaal van de 15-jarige Sebastiaan die op kamp verdween.

© VRT

Het tweede seizoen van het Eén-programma ‘Mij overkomt het niet’ gaat vanavond van start met een bijzonder emotionele aflevering. In de reeks praat Fatma Taspinar met mensen die ongewild een ongeluk veroorzaakten en verder moeten met het besef dat zij (mede)verantwoordelijk zijn voor de dood van iemand anders. Vanavond: het verhaal van de 15-jarige Sebastiaan die plots verdween.

Wat als je van de ene dag op de andere als dader door het leven moet? Vorig jaar hield die centrale vraag van ‘Mij overkomt het niet’ wekelijks bijna 900.000 kijkers bezig. In het nieuwe seizoen stelt Fatma Taspinar die vraag opnieuw aan vijf mensen die het is overkomen. Helpt het wanneer ze horen dat het ongeluk onvermijdelijk was? Of blijft het voorval hen achtervolgen? Je komt vanaf vanavond weer te weten.

Sterke getuigenissen

Dit tweede seizoen brengt opnieuw enkele sterke getuigenissen: een oma die haar kleinkind laat vallen, met fatale gevolgen; scoutsleiders die een lid missen na een dagje zwemmen; een wegenwerker die zijn collega raakt met een graafmachine. Fatma spreekt daarnaast met familie, nabestaanden, rechters, procureurs en hulpverleners over schuld en schuldgevoel, en hoe je verder leeft na zo’n ingrijpende gebeurtenis.

Het tweede seizoen gaat van start met een zeer emotionele aflevering. Vanavond krijgen we het tragische verhaal van Sebastiaan te zien. De scouts van Izegem zijn op kamp aan het meer van Bütgenbach, wanneer hij plots verdwijnt. Terwijl de Cel Vermiste Personen op zoek gaat naar de jongen, beginnen zijn ouders aan een lange terugrit uit Spanje. Voor de leiding is het bang afwachten: vinden ze Sebastiaan terug, en hoe zullen zijn ouders reageren?

Mij overkomt het niet’ is vanaf vanavond elke maandag om 20.40 uur op Eén te zien.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.