Home Lifestyle ZIEN: Jonas Geirnaert heeft meer dan 3 minuten nodig om ‘beste vraag...

ZIEN: Jonas Geirnaert heeft meer dan 3 minuten nodig om ‘beste vraag ooit’ te stellen in ‘De Slimste Mens’

Het gegiechel van Erik op de achtergrond maakt het alleen maar beter.

‘Het mag al eens wat meer zijn’, moet men bij Woestijnvis gedacht hebben toen de aflevering van woensdag geschreven werd. Jonas Geirnaert mocht in de Open deur-ronde de spectaculairste vraag uit de geschiedenis van het programma stellen.

Nieuwkomer Julie Cafmeyer mocht in de aflevering van woensdag als eerste een vraagsteller kiezen in de gekende Open deur-ronde. Ze koos voor Jonas Geirnaert. Hij stelde wat volgens hem ‘de beste vraag aller tijden’ is, al moest Julie er wel héél lang op wachten. Meer dan drie minuten had Geirnaert nodig om de vraag eindelijk uitgesproken te krijgen. De acteur/komiek moest eerst een spannende strijd op leven en dood voeren met twee ‘vragendieven’. Het gegiechel van Erik dat tijdens het filmpje hoorbaar is, maakt het alleen maar grappiger.

Chrostin in de finale

Spoiler alert: onze Chrostin doet nog een aflevering mee! Ze stuurde Julie Cafmeyer in de finale naar huis en zit vandaag in haar vijfde aflevering. Zo is ze zeker van een plaats in de finaleweken. Sterk! We vermoeden wel dat het alleen maar moeilijker zal worden voor Christina om nog langer mee te spelen, aangezien ze naast de héél sterke Thomas Huyghe zit. De jongeman, die zelf voor Woestijnvis werkt, is dé te kloppen kandidaat voor de titel. Maar als iemand het hem moeilijk kan maken, is het Chrostin wel, toch? Of Astrid Stockman. Of Lotte Vanwezemael. Want het wordt tijd dat er nog eens een vrouw wint, nietwaar?

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.