Home Lifestyle HAHA: zo zag je Bazart-frontman Mathieu Terryn nog nooit

HAHA: zo zag je Bazart-frontman Mathieu Terryn nog nooit

Als stagiair voor 'De Ideale Wereld' kroop de zanger in een wel heel strak, groen pakje én trok hij zelfs eens al zijn kleren uit.

© vier

Mathieu Terryn is alom bekend als de zanger van de populaire band Bazart. Voor zijn grote succes werkte hij nog als stagiair bij ‘De Ideale Wereld’ en daar zijn gelukkig hilarische beelden van!

Mathieu zit momenteel in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ waar hij bezig is aan een mooi parcours. Gisterenavond zat Jelle De Beule in de jury en hij had een enorm leuk weetje voor ons. Blijkbaar is Jelle de oude baas van Mathieu, want de zanger liep voor het succes van Bazart nog stage bij het komische actualiteitsprogramma ‘De Ideale Wereld’.

Baby face en korter kapsel

Natuurlijk had Jelle beelden mee van die tijd, en die zijn – om het nog zacht uit te drukken – gênant en vooral enorm hilarisch! Mathieu zag de bui al hangen. ‘Allé, dat meen je niet?!’, zei de zanger met een bang hartje. Hij moest voor zijn toenmalige job namelijk in de meest gekke pakjes kruipen. Zo zien we hem voorbijkomen in een wel heel aansluitend, groen geval én zelfs eens zonder kleren aan.

We moesten eerlijk gezegd heel goed kijken om Mathieu te herkennen zonder baardje (lees: mét baby face) en met een korter kapsel. ‘En toch met een paar kilootjes extra’, merkte de zanger zelf op. Gelukkig kon hij er zelf ook goed mee lachen.


Lees ook: