Home Lifestyle ‘Familie’-fans kunnen zich vanaf nu hullen in een trui van de bomma

‘Familie’-fans kunnen zich vanaf nu hullen in een trui van de bomma

Het ideale kerstcadeautje.

de bomma trui
© VTM

Annie Geeraerts (94) speelt al sinds de allereerste aflevering van ‘Familie’ de legendarische rol van de bomma, de koppige bemoeial die als een leeuwin over de Van den Bossches waakt. Fans die gek zijn op het personage kunnen nu een heuse Anna-trui kopen.

Voor wie de laatste dagen nog niet naar buiten is gegaan, geloof ons: sweater weather is aangebroken. ‘Familie‘-fans die nog een plaatsje hebben in hun kleerkast kunnen zich nu een trui van de bomma aanschaffen. Annie Geeraerts mag dan wel al 94 (!) jaar zijn, ze bewijst dat je nooit te oud bent om je passie uit te oefenen. Bij haar is dat acteren, en dat doet ze al sinds 1991 in de populaire VTM-serie.

‘De Bomma’-trui

Annie speelt de madre de familia Anna, het opperhoofd van de Van den Bossches. Ze is zo koppig als een ezel en ze zegt zonder er doekjes om te winden waar het op staat, maar ze zal er werkelijk alles aan doen om haar familie bijeen te houden, want ze ziet haar kinderen en kleinkinderen een voor een zielsgraag.

‘De bomma’-trui heeft een ronde hals en bestaat in twee verschillende kleuren: bordeaux en blauw. Op elk exemplaar staat op de linkerborst in het klein een tekening van het hoofd van Anna, met daaronder ‘de bomma’. De truien kosten 40 euro per stuk en zijn verkrijgbaar van maat XS tot XXL. Je kan ze online bestellen in de VTM-shop. Het ideale kerstcadeautje voor alle ‘Familie’-fans!

1 / 2
De bomma in het blauw
De bomma in het bordeaux
De bomma in het blauw
De bomma in het blauw

De bomma in het bordeaux
De bomma in het bordeaux

Lees ook: