Home Lifestyle ‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon verklapte afgelopen weekend een stukje verhaallijn

‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon verklapte afgelopen weekend een stukje verhaallijn

Het filmpje dat de acteur deelde, is ondertussen al verwijderd.

verhaallijn familie
© VTM

Ben jij een grote ‘Familie’-fan en lees je graag spoilers? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want het lijkt erop dat Yanni Bourguignon (Cédric) er eentje heeft voor ons. Afgelopen weekend deelde hij een video op Instagram waarin hij per ongeluk een stukje van een verhaallijn uit ‘Familie’ prijsgaf.

In de video – die ondertussen verwijderd is – kon je zien hoe een vriendin van de acteur een scenario van de reeks inkijkt. Een heel onschuldige post, maar aandachtige fans van de serie hebben hun beste speurwerk naar bovengehaald. In het filmpje leek het er namelijk op dat Yanni Bourguignon nietsvermoedend een stukje van een toekomstige verhaallijn uit ‘Familie’ verklapte.

Snel weer offline

Op de pagina’s, die je met wat zoomwerk van dichtbij kon bekijken, kon je een glimp van de verhaallijn van januari opvangen. Het ging om de aflevering van vrijdag 15 januari, waarin een gesprek tussen Peter en Amélie volgens de video centraal zal staan. Het filmpje werd trouwens kort na publicatie snel weer offline gehaald, maar wie er vroeg bij was, kon lezen dat Amélie aan Peter vertelt dat ze ongeneeslijk ziek is.

Wel zou de ziekte onder controle zijn en daarnaast drong Amélie ook nog bij Peter aan dat hij het nieuws voor zich moet houden. Om te weten of deze verhaallijn van ‘Familie’ klopt, zullen we moeten wachten tot midden januari. Al lijkt het ons niet onwaarschijnlijk. Een tijdje geleden had Amélie namelijk een controleafspraak bij de dokter en die vertelde haar dat ze in de toekomst zwaardere medicatie zou krijgen omdat haar organen achteruitgaan. Stay tuned, dus!

Lees ook: