Home Lifestyle Ongeloof in ‘Familie’: Albert wil scheiden van ‘de bomma’

Ongeloof in ‘Familie’: Albert wil scheiden van ‘de bomma’

Zag jij het aankomen?

scheiden albert anna
© VTM

‘Familie’ eindigde gisterenavond met een bommetje. Op het einde van de aflevering wandelde Albert met zijn koffers de Jan & Alleman binnen. De reden? Na een huwelijk van bijna 30 jaar wil Albert nu scheiden van Anna aka de bomma.

Het is geen geheim dat Anna al jarenlang de broek draagt in hun relatie, maar genoeg is genoeg volgens Albert. Nadat de bomma deze week een redelijk gemene opmerking maakte, is de maat nu vol. ‘Gij moet zwijgen, want gij zijt niet van de familie’, zei Anna afgelopen donderdag tegen hem. Heel pijnlijk gezien hoe lang de twee al samen zijn en voor Albert was het dan ook de druppel die de emmer deed overlopen. Gisteren wandelde hij dan ook met zijn koffers én met een krachtige boodschap de Jan & Alleman binnen. Albert wil nu namelijk scheiden van zijn vrouw Anna.

‘Familie’-kijkers waren al vast in shock door de beslissing van Albert, maar zij waren zeker niet alleen. Ook Anna is van haar melk door de onverwachte keuze haar man. Al is ze daarnaast ook heel erg boos. Zij vindt het namelijk niet kunnen dat hij meteen een advocaat heeft ingeschakeld en dit zonder eerst met haar te praten.

Of Albert ook effectief zal doorgaan met zijn plannen valt nog even af te wachten. ‘In Amerika zou het best kunnen dat men op die leeftijd nog uit elkaar gaat, maar bij ons zie ik dat toch niet gebeuren. Vandaar dat het ook zo’n bom is in “Familie”’, aldus Ray Verhaeghe in een interview met HLN.

Lees ook: