https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Fabrizio moet ‘Dancing with the Stars’ verlaten: ‘Ik had niet verwacht dat...

Fabrizio moet ‘Dancing with the Stars’ verlaten: ‘Ik had niet verwacht dat het al gedaan zou zijn’

'"Dancing With The Stars" kwam op het ideale moment in mijn leven.'

© VIER

Gisteren konden we op VIER genieten van de vierde aflevering van ‘Dancing with the Stars’. Na het dansfestijn moest er ook deze week iemand vertrekken. Ex-‘Temptation Island’-verleider Fabrizio moest de show verlaten.

Gisteren was het thema van de avond ‘flashback’. Fabrizio droeg zijn emotionele rumba – op ‘Human’ van Rag’n’Bone Man – op aan zijn vader, die hem in 2012 redde van zijn drugsverslaving. De jury gaf 25 punten voor zijn prestatie. Een keertje geen buis voor Fabrizio, maar het mocht niet baten.

Niet verwacht

Na Sien Eggers en Peter Van Asbroeck moet Fabrizio nu als derde de BV-danswedstrijd verlaten. Hij reageert teleurgesteld op zijn vertrek: ‘“Dancing With The Stars” kwam op het ideale moment in mijn leven. Het was een uitdaging en ik heb mezelf helemaal gesmeten. Ik had niet verwacht dat het al gedaan zou zijn, maar ik heb mij geamuseerd. Ik wil zeker Margot ook bedanken voor alles de voorbije weken!’ Wij zijn alvast benieuwd naar wat de zes overblijvende danskoppels ons volgende week te bieden hebben!

Lees ook: