Home Lifestyle Ella Leyers doet hilarische imitatie van ‘Dancing with the Stars’-kandidaten

Ella Leyers doet hilarische imitatie van ‘Dancing with the Stars’-kandidaten

James Cooke, Karen Damen en Fabrizio, ze worden allemaal onder handen genomen door de heerlijk grappige actrice.

Instagram @ella.leyers

Ella Leyers (30) is de koningin van de imitaties. Dat bewijst ze niet enkel in het VTM-programma ‘Tegen de Sterren op’, maar ook geregeld op haar Instagrampagina. Deze keer waren haar ‘slachtoffers’ de kandidaten van ‘Dancing with the Stars’.

Ella Leyers is naast actrice ook een supergoede imitator. Ze toonde haar kunstjes al enkele jaren op rij in het grappige VTM-programma ‘Tegen de Sterren op’. Zo kan ze als de beste de ‘Temptation‘-deelnemers, Josje of Klaasje van K3 en zelfs Kim Kardashian nadoen.

Verontschuldigingen

Ook in haar vrije tijd houdt ze ervan om in de huid te kruipen van iemand anders. Ze richtte haar pijlen nu op het nieuwe dansprogramma ‘Dancing with the Stars’ op VIER. Terwijl de cameravrouw haar namen van de BV’s toeroept terwijl ze met de grootste moeite van de wereld haar lach probeert in te houden, doet Ella deze feilloos en met een grote dosis humor na. James met de gigantische glimlach, Fabrizio met de stijve armen en Sien met haar afwachtende houding. Hilarisch!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ze doet dit natuurlijk voor te lachen en ze verontschuldigt zich daarom aan alle dansers en danseressen die ze parodieerde. Die zagen er zelf de lol van in en gaven Ella zelfs complimentjes op haar dansmoves. ‘Nog goe’, aldus Ian. ‘Haha funny kind’, vond Kat en ‘Gij zijt geweldig’, schreef Fabrizio. Misschien zien we Ella in een tweede seizoen zelf op de dansvloer staan…

Lees ook: