https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Ella Leyers: ‘Er is nog geen aanzoek geweest, maar ik wil graag...

Ella Leyers: ‘Er is nog geen aanzoek geweest, maar ik wil graag trouwen met Faisal’

'Verliefd zijn is zo'n zalig gevoel', zegt ze.

Ella Leyers
© Instagram @ella.leyers

Meer dan anderhalf jaar nadat bekend werd dat ze een koppel vormen, zijn Ella Leyers (30) en dj Faisal Chatar (28) nog altijd erg verliefd. Dat vertelt de actrice in Story. Leyers zegt te willen trouwen met haar vriend, al zal dat niet in een kerk gebeuren.

Heel gelukkig

Haar personage in de VTM-reeks ’13 Geboden’ is op zoek naar een leuke vrouw, maar in het echte leven heeft Ella Leyers allang een man aan de haak geslagen. En ze is van plan die daar nog een hele tijd te laten hangen. ‘Faisal en ik zijn nog steeds heel gelukkig’, zegt ze. ‘Verliefd zijn is zo’n zalig gevoel. Ik ben blij dat ik eindelijk mijn goesting heb gevonden.’ In het verleden was Ella onder andere samen met Wesley Swolfs, de commercieel directeur van het kledingmerk Norwegian Rain.

View this post on Instagram

The Brown & The Beautiful

A post shared by FAISAL (@faisxl) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Trouwplannen?

Ella is zo zeker van haar stuk, dat ze aan de toekomst durft te denken. ‘Er is nog geen aanzoek geweest, maar ik wil wel graag trouwen’, geeft ze toe. ‘Al zal dat niet in een kerk zijn.’ Faisal is moslim en Ella is zelf niet gedoopt, dus dat is geen optie. Leyers voegt ook toe dat ze kerken te veel associeert met begrafenissen.

Het cultuurverschil is nooit een obstakel binnen onze relatie.

Het cultuurverschil tussen haar en Faisal vindt Ella veel eerder verrijkend en boeiend dan storend. De actrice is zelf niet gelovig, maar kent de pijlers van het islamitisch geloof van haar vriend. De verschillen tussen hun culturen vormen geen obstakel binnen de relatie, zegt ze. ‘We hebben gelijklopende ideeën, alleen hebben ze een andere naam.’ Wat Ella graag overneemt van Faisals cultuur, zijn de traditionele gerechten. ‘Ik kan heel goed tajines maken’, lacht ze.

View this post on Instagram

Ik heb dan ook maar Huji gepakt

A post shared by Ella Leyers (@ella.leyers) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: