Home Lifestyle Studio 100 pakt uit met 14 extra avondshows voor de afscheidstournee van...

Studio 100 pakt uit met 14 extra avondshows voor de afscheidstournee van Samson & Gert

Na 25.000 verkochte tickets en 5 uitverkochte avondvoorstellingen komen er nu maar liefst 14 extra shows voor volwassenen bij.

© Studio 100

Het nieuws dat Gert Verhulst stopt als Gertje sloeg in als een bom. Gelukkig geeft hij al zijn fans de kans om nog een laatste keer te genieten in een heuse afscheidstournee. Al zal je wel snel moeten zijn als je een kaartje wil bestellen voor de show. Er zijn al 25.000 tickets de deur uit en daarom hebben ze bij Studio 100 extra avondvoorstellingen op de agenda gezet.

2 april 2019. Het is een dag die we niet meer snel zullen vergeten. Op deze datum maakte Gert Verhulst namelijk bekend dat hij stopt met zijn rol als Gertje. Om het verdriet van zijn fans te compenseren, geeft hij iedereen gelukkig nog de kans om afscheid te nemen.

Zo komt er vanaf eind december een afscheidsshow in het pop-uptheater in Puurs. Overdag zijn er voorstellingen voor fans onder de twaalf jaar, maar er staan ook avondshows voor volwassenen op de planning. De ticketverkoop ging gisteren meteen van start en was een schot in de roos. Er zijn namelijk al 25.0000 tickets de deur uit en de oorspronkelijk geplande avondvoorstellingen zijn uitverkocht.

‘De vele reacties op mijn afscheid van Samson & Gert hebben mij een beetje overdonderd. Vooral het nieuws dat er voor onze afscheidsshow al meer dan 25.000 tickets de deur uit zijn op minder dan 24 uur raakt me en maakt me heel dankbaar. We gaan in elk geval ons best doen om er een schitterende show van te maken’, aldus Gert Verhulst

Extra shows

Heb jij geen ticket kunnen bemachtigen voor de avondvoorstellingen? Dan hoef je niet meteen te panikeren. Studio 100 heeft namelijk nu al besloten om de show te verlengen tot april 2020. Er werden namelijk 14(!) extra voorstellingen voor volwassen fans toegevoegd aan de planning.

Voor meer info en tickets kan je terecht op de website van Studio 100.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.