Home Lifestyle ‘You’-ster Elizabeth Lail vervoegt cast van ‘Gossip Girl’-reboot

‘You’-ster Elizabeth Lail vervoegt cast van ‘Gossip Girl’-reboot

XOXO, Gossip Girl.

Elizabeth Lail
© Netflix

Het ‘You’-personage van Elizabeth Lail kon niet ontsnappen uit de klauwen van Joe Goldberg – RIP, Beck -, maar de actrice zelf is wél alive and kicking, want ze is onderweg naar de Upper East Side om er de cast van de ‘Gossip Girl’-reboot te vervoegen.

We moeten door het coronavirus wat langer wachten op de langverwachte ‘Gossip Girl’-reboot, maar om de pijn wat te verzachten, hebben we goed nieuws. Niet Penn Badgley – die Dan speelde in de originele ‘Gossip Girl’ -, maar wel zijn ‘You’-collega Elizabeth Lail zal binnenkort in de reboot te zien zijn. Dat nieuws bevestigde Deadline, maar welke rol Elizabeth precies zal spelen is nog niet helemaal duidelijk. We wisten al dat de cast voornamelijk uit jong opkomend talent bestaat en dat de hoofdrollen vertolkt worden door onder anderen Thomas Doherty (als Max Wolfe), Savannah Lee Smith (als Monet de Haan) en Emily Alyn Lind (als Audrey Hope). Kristen Bell zal opnieuw de rol van verteller op zich zou nemen.

Realistische reeks

‘Acht jaar nadat we de identiteit van Gossip Girl leerden kennen, volgen we nu een nieuwe groepje tieners’, klinkt het in de samenvatting van de nieuwe serie. Verder zullen we in de reeks ook te zien krijgen hoe sociale media en het landschap van New York de afgelopen jaren veranderd zijn. Castlid Whitney Peak vertelde onlangs aan Dazed dat reboot sterk de nadruk legt op representatie. ‘Het is geweldig om mensen te zien die op jou lijken en die interesse tonen in dezelfde dingen. Het is een realistische weerspiegeling van de huidige tijd‘, aldus Peak.

De reboot telt in totaal tien afleveringen en zou normaal gezien eind 2020 op HBOMax gelanceerd worden, maar de lancering werd door de coronacrisis uiteindelijk uitgesteld. Er werd nog geen nieuwe datum gecommuniceerd, maar de reboot zou in ieder geval later dit jaar op het streamingplatform verschijnen. Wij zijn alvast héél benieuwd naar het personage van Elizabeth Lail!

Lees ook: