Home Lifestyle Netflix lost superspannende teaser van tweede deel van ‘Lupin’

Netflix lost superspannende teaser van tweede deel van ‘Lupin’

Assane moet een nieuw plan bedenken...

teaser tweede deel 'lupin'
© netflix

We wisten al dat we het tweede deel van ‘Lupin’ deze zomer mogen verwachten. Om ons geduld te belonen, verrast Netflix ons met een teaser van de nieuwe afleveringen.

Het wordt stilaan mooier weer buiten, maar dat wil niet zeggen dat we geen tijd meer hebben voor onze favoriete Netflixseries. Een reeks waar we met veel plezier na een warme zomerdag voor in de zetel zullen kruipen, is ‘Lupin‘. Netflix kondigde eerder namelijk al aan dat het tweede deel er deze zomer aankomt. Omar Sy kruipt opnieuw in de huid van Assane Diop. Wie het eerste deel nog niet zag, opgepast spoilers! We zagen in die eerste vijf afleveringen hoe Assane inspiratie haalde bij zijn jeugdheld Arsène Lupin om zijn papa Babakar Diop te wreken. Die laatste werd er ingeluisd door een rijke familie waardoor hij in de gevangenis belandde waar hij later zelfmoord pleegde. Of was het toch geen zelfmoord?

Lokaas

De laatste aflevering van het eerste deel eindigt met een spannende cliffhanger. Raoul (Etan Simon), de zoon van Assane, werd namelijk ontvoerd toen Assane met zijn gezin een dagje aan zee vertoefde. Toen detective Youssef Guedira ook plots in Étretat verscheen, zaten we zéker op het puntje van onze zetel! We moeten dus nog even wachten om te zien hoe dit verhaal zich verder ontwikkelt. Wat we wel al weten is dat het tweede deel ook uit vijf afleveringen zal bestaan en geregisseerd wordt door Ludovic Bernard en Hugo Gélin.

De korte inhoud van het tweede deel van ‘Lupin’ voorspelt alleszins dat het opnieuw superspannend zal worden. Het gezin van Assane is uiteengevallen door zijn wraakzucht jegens Hubert Pellegrini. Nu hij geen kant meer op kan, moet hij een nieuw plan bedenken, zelfs als hij zichzelf daardoor in gevaar brengt. ‘Als je aan mijn zoon komt, maak ik je af’, zien we Assane zeggen tegen de man die Pellegrini’s vuile karweitjes opknapt. ‘Die jongen wordt ons lokaas’, horen we Pellegrini zijn duister plannetje uit de doeken doen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: