Home Lifestyle Fan van ‘Lupin’? Dankzij deze playlist herbeleef je het eerste deel van...

Fan van ‘Lupin’? Dankzij deze playlist herbeleef je het eerste deel van de intrigerende Netflixserie

Axelle Reds 'Sensualité' wordt dankzij de avonturen van Assane 'Lupin' Diop massaal gestreamd.

lupin
© Netflix

De Franse Netflix Original ‘Lupin’ scheert momenteel hoge toppen, en dat niet alleen in Frankrijk, want ook in ons land staat de serie op het streamingplatform op nummer 1. Opvallend: ook de muziek die in de reeks te horen is doet het goed.

De reeks met Omar Sy, die je ongetwijfeld wel kent als Driss in de film ‘Intouchables’, in de hoofdrol werd eerder deze maand op Netflix gereleased en is hét gespreksonderwerp van het moment. De grootste Franse Netflixhit ooit staat momenteel in tientallen landen waaronder Brazilië, Vietnam, Argentinië, Duitsland, Nederland en België op nummer 1 en is zo een van de meest succesvolle Netflix Originals ooit. Om je een idee te geven: al meer dan 70 miljoen mensen keken naar de Franse reeks, dat zijn er 10 miljoen meer dan naar ‘The Queen’s Gambit‘, de vorige recordhouder.

Sensualité

Naast de geweldige acteerprestatie van Omar Sy en zijn collega’s, de intrigerende verhaallijn en aangename humor valt ook de muziek bij de kijkers in de smaak. Meer zelfs, want sinds de release van ‘Lupin’ werd Axelle Reds ‘Sensualité‘ meer gestreamd dan ooit tevoren. Het nummer werd gebruikt als soundtrack bij een flashback en draait sindsdien overuren op Shazam. En terecht, want na bijna 30 jaar klinkt het nummer nog steeds heerlijk in de oren. En voor wie helemaal in zwijm gevallen is voor Assane ‘Lupin’ Diop kan dankzij onderstaande playlist van Retro Tones het eerste deel van de reeks nog eens herbeleven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De fictiereeks bestaat momenteel uit één deel van vijf afleveringen en volgt Assane Diop. Hij werd als tiener zwaar op de proef gesteld na de dood van zijn vader. 25 jaar later haalt Assane inspiratie bij zijn jeugdheld Arsène Lupin om zijn papa te wreken. En daar heeft hij héél veel voor over. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: