Home Lifestyle Je kan de Efteling nu ook gratis (!) virtueel bezoeken met al...

Je kan de Efteling nu ook gratis (!) virtueel bezoeken met al je vrienden

Je kan zelfs een verbazingwekkend realistisch ritje maken op de gloednieuwe attractie Max & Moritz.

© Efteling

De Efteling lanceerde een gloednieuw platform waarop je gratis en voor niets een deel van het park met je vrienden kan bezoeken. Virtueel weliswaar, maar het geeft je wel de mogelijkheid om deze zomer toch nog zonder mondmasker in een rollercoaster te stappen.

Waar sprookjes tot leven komen, luidt de slagzin van het pretpark, maar je hoeft nu zelfs niet meer naar Kaatsheuvel om in een sprookje te belanden. De Efteling lanceerde namelijk het online platform ‘Wereld vol Wonderen’ waarop je een gratis bezoekje kan brengen aan de virtuele versie van het park. We moeten je er wel bijvertellen dat je online maar een klein deel van het attractiepark kan bezichtigen, maar je wel de mogelijkheid krijgt om zónder mondmasker te schreeuwen in een attractie. Dat je niet moet aanschuiven in ellenlange wachtrijen is trouwens ook mooi meegenomen.

De Vliegende Hollander

Op het platform is het dus mogelijk om op een virtuele manier een ritje te maken op de populairste attracties, waaronder De Vliegende Hollander, Droomvlucht en Baron 1898. Je kan op de interactieve kaart zelf kiezen op welke attracties je wil gaan zitten en krijgt daarna een verbazingwekkend realistisch filmpje te zien dat je doet geloven dat je óp de attractie zit. In totaal mag je 12 ritjes maken en je kan zelfs met je hele squad gratis en voor niets naar het virtuele park trekken.

De bedoeling is dat je een zogenaamde KijkKamer maakt. Je geeft die kamer een naam en kan dan via een link je vrienden uitnodigen om samen met jou naar de thuisbasis van Holle Bolle Gijs te gaan. Jullie kiezen samen in welke attractie jullie zitten en kunnen tijdens jullie ritje met elkaar communiceren via het chatvenster. Extra voordeel? Je stapt niet potdoof uit de attractie.

Meer virtuele uitstapjes: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.