https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Het echte lief van Sarah-Lynn ‘Louise’ Clerckx speelt haar aanrander in ‘Familie’

Het echte lief van Sarah-Lynn ‘Louise’ Clerckx speelt haar aanrander in ‘Familie’

'Lukas stelde zelf voor om die rol te spelen.'

© VTM

Je moet het hebben van je lief! Gisterenavond was de trouwe ‘Familie’-kijker getuige van hoe Louise (Sarah-Lynn Clercx) aangerand werd na een avondje uit. En wat blijkt? De acteur die dat rolletje op zich nam is gewoon haar eigen lief.

Toen Louise, vertolkt door de 19-jarige Sarah-Lynn Clerckx, tijdens een avondje uit tot tweemaal toe een geïnteresseerde student afwees, had ze nog niet door wat haar te wachten stond. De jongen achtervolgde de blondine met zijn auto en probeerde haar te verkrachten. Geen pretje om als jonge actrice zo’n scène te spelen, maar er is wel een verzachtende omstandigheid. De acteur die de opdringerige student speelde, is in het echte leven Sarah-Lynns lief.

Eenmalige gastrol

Sarah-Lynn en Lukas vormen nu zo’n halfjaar een koppel: ‘Lukas is ook acteur, maar dat wist ik in het begin niet’, vertelt de actrice in Het Laatste Nieuws. ‘Hij vertelde me wel dat hij in amateurgezelschappen zit, maar ik dacht dat het om een hobby ging. Niet dus. Lukas studeert drama aan het Lemmensinstituut in Leuven. Ik ben eens naar een monoloog van hem gaan kijken en hij was supergoed. Toen ik hem over mijn verhaallijn in “Familie” vertelde, stelde hij zelf voor om de rol van die aanvaller te spelen. Hij meende het heel serieus, dus heb ik het voorgesteld aan mijn bazen bij “Familie”. Die hebben toen een kortfilm van hem bekeken en het was meteen goed. De opnamen verliepen super. Voor alle duidelijkheid: het was een eenmalige gastrol. Hij kan niet terugkeren.’

Lees ook: