Home Lifestyle She’s back: Marie-Rose is vanaf vanavond weer te zien in ‘Familie’

She’s back: Marie-Rose is vanaf vanavond weer te zien in ‘Familie’

Martine Jonckheere maakt na 3 jaar haar comeback in de reeks.

Familie
VTM

Trouwe ‘Familie’-fans voelden het al een tijdje aankomen en vanavond was het moment eindelijk aangebroken. Marie-Rose (gespeeld door Martine Jonckheere) is weer helemaal terug en dat zorgde voor heel wat verbazing bij onder andere haar zoon Peter.

Er zijn de laatste tijd heel wat verrassingen in ‘Familie’ en vanavond hadden de makers opnieuw iets in petto voor alle fans van de serie. Niemand minder dan Marie-Rose stond in de aflevering van deze avond voor de deur van haar zoon Peter Van den Bossche.

De aanleiding van haar terugkeer heeft alles te maken met haar dochter Véronique. Zij krijgt het in de gevangenis steeds moeilijker en daarom drong Peter bij zijn moeder aan dat ze haar kwam bezoeken. Aanvankelijk leek ze niet in te gaan op zijn vraag, maar vanavond stond ze dan toch voor zijn deur. Of iedereen ook effectief blij is met haar komst en ook op de reactie van Véronique is nog even afwachten. Wel is duidelijk dat haar terugkeer niet onbewogen zal zijn. ‘De verhaallijn is er één waar veel vlees aan zit. De terugkeer is in eerste instantie tijdelijk, maar in een soap kan er natuurlijk véél gebeuren’, aldus Martine.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.