Home Lifestyle VIDEO: ‘Familie’ sluit de week af met spannende cliffhanger

VIDEO: ‘Familie’ sluit de week af met spannende cliffhanger

Wij kunnen écht niet wachten tot maandag om te weten hoe dit afloopt.

familie
VTM

De aflevering van ‘Familie’ van gisterenavond stond in vuur en vlam. Iets wat je redelijk letterlijk mag nemen, want Marie had na een aanvaring met Lars opnieuw een moment van zwakte. Hierdoor zocht ze troost in de armen van Cédric. En dan hebben we het nog niet gehad over het incident in de Foodbar.

De kus tussen Cédric en Marie leek aanvankelijk een eenmalige gebeurtenis. De brunette had nadien duidelijk spijt van haar beslissing en had aan de zoon van Véronique duidelijk gemaakt dat het niet nog eens kon gebeuren. Alleen had ze – na een verhitte discussie met Lars – opnieuw een moment van zwakte en zocht ze troost in de armen van Cédric. Alleen bleef het dit keer niet bij een kus.

Toch was dit niet het enige spannende moment in de aflevering van gisteren. De koelkast in de Foodbar is al heel de week defect en heeft het nu helemaal begeven. Zo ontstond er een grote brand terwijl Emma nog in het gebouw was. Door de grote hoeveelheid rook bezwijkt ze uiteindelijk en zo laten de makers van ‘Familie’ de kijkers opnieuw met heel wat vragen achter.


Lees ook: