Home Lifestyle ‘Familie’ laat kijkers met vragen achter na onverwachte wending

‘Familie’ laat kijkers met vragen achter na onverwachte wending

En dat heeft niets te maken met het vertrek van Trudy.

Familie
VTM

Niet alleen bij ‘Thuis’ was het spannend gisteren, want ook ‘Familie’-kijkers kregen te maken met een verrassende wending. Dat Cédric gevoelens had voor Marie wisten we al langer, maar nu lijkt de verliefdheid toch wederzijds te zijn. Of is de ex-vriendin van Lars nog iets anders van plan?

Cédric had aan Marie opgebiecht dat hij verliefd op haar was, maar de brunette had de zoon van Véronique duidelijk gemaakt dat het niet wederzijds was. Afgesloten hoofdstuk dachten we dan ook, maar de makers van ‘Familie’ hadden gisterenavond een kleine verrassing voor ons in petto.

Onverwachte kus

Gisteren gaf Marie de veel jongere Cédric namelijk vol overgave een kus op de mond. Aanhouder wint of is ze nog iets anders van plan? Bij VTM blijven ze alvast mysterieus over de gebeurtenis van vrijdag. ‘De kus geeft de verhaallijn een nieuwe wending die de komende dagen heel wat in gang zal zetten’, schrijft Het Laatste Nieuws. Een understatement als je het ons vraagt, want wij kennen alvast iemand die absoluut niet blij zal zijn met het nieuws.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.