https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En dat heeft niets te maken met het vertrek van Trudy.

‘Familie’ laat kijkers met vragen achter na onverwachte wending

Niet alleen bij ‘Thuis’ was het spannend gisteren, want ook ‘Familie’-kijkers kregen te maken met een verrassende wending. Dat Cédric gevoelens had voor Marie wisten we al langer, maar nu lijkt de verliefdheid toch wederzijds te zijn. Of is de ex-vriendin van Lars nog iets anders van plan?


Cédric had aan Marie opgebiecht dat hij verliefd op haar was, maar de brunette had de zoon van Véronique duidelijk gemaakt dat het niet wederzijds was. Afgesloten hoofdstuk dachten we dan ook, maar de makers van ‘Familie’ hadden gisterenavond een kleine verrassing voor ons in petto.

Onverwachte kus


Gisteren gaf Marie de veel jongere Cédric namelijk vol overgave een kus op de mond. Aanhouder wint of is ze nog iets anders van plan? Bij VTM blijven ze alvast mysterieus over de gebeurtenis van vrijdag. ‘De kus geeft de verhaallijn een nieuwe wending die de komende dagen heel wat in gang zal zetten’, schrijft Het Laatste Nieuws. Een understatement als je het ons vraagt, want wij kennen alvast iemand die absoluut niet blij zal zijn met het nieuws.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten