Home celebs Wereldster Khalid deelt cover van zijn hit door ‘Familie’-actrice Sarah-Lynn Clerckx

Wereldster Khalid deelt cover van zijn hit door ‘Familie’-actrice Sarah-Lynn Clerckx

'Dit betekent zo veel voor mij!'

© Instagram @clerckxsl

Sarah-Lynn Clerckx, beter bekend als Louise uit ‘Familie’, is naast actrice ook een steengoede zangeres. Ze coverde met de band 27 On The Road een hit van Khalid en de wereldster deelde het resultaat nu op zijn sociale media.

Sarah-Lynn Clerckx zien we elke weekavond in onze huiskamer als Louise Van den Bossche in de populaire VTM-serie ‘Familie’. De negentienjarige is een creatieve duizendpoot, want ze acteert niet alleen, ze heeft ook een verdomd goeie stem! Op het YouTube-kanaal 27 On The Road van de gelijknamige band zingt ze vaak covers van bekende artiesten.

‘Wow’

Haar zangtalent gaat niet onopgemerkt voorbij, want niemand minder dan Khalid – de Amerikaanse zanger bekend van onder andere ‘Location’ en ‘Ocean’ met Martin Garrix – deelde het filmpje van haar cover van zijn hit ‘Better’ op zijn sociale media. ‘Ik hou van deze cover’, schreef hij bij de video, met daarachter een hartje.

Sarah-Lynn was natuurlijk in de wolken dat ze nu pronkt op de Facebookpagina van de wereldster. ‘Wow, dankje om dit te posten’, schreef de actrice als reactie. ‘Dit betekent zo veel voor me!’ Ook de band 27OTR is blij met de vermelding. ‘Hoe zot is dit’, schreven ze als comment. ‘Geweldig om dit te lezen. We zijn grote fan van je muziek.’

Het Facebookbericht kreeg al meer dan duizend likes, en de video van Sarah-Lynn en 27OTR werd ondertussen al bijna tienduizend keer bekeken. You go girl! Wij zijn ook fan.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.