Home Lifestyle Charlotte Crosby is terug met vierde seizoen ‘Just Tattoo of Us’, maar...

Charlotte Crosby is terug met vierde seizoen ‘Just Tattoo of Us’, maar zónder Scotty T

Zijn vervangers - jawel, meervoud - mogen er zeker zijn.

‘Just Tattoo of Us’ is terug, en alweer staat er iemand anders aan Charlotte Crosby‘s zijde. Voor het vierde seizoen trommelde ze verschillende vrienden op die met haar een aflevering zullen presenteren, waaronder haar vriendje Joshua en ‘Geordie Shore’-collega’s Nathan en Chloe.

Salut, Scotty!

Charlotte Crosby wordt haar co-hosts blijkbaar snel beu. De eerste twee seizoenen van ‘Just Tattoo of Us’ presenteerde ze met Stephen Bear, op wie ze verliefd werd tijdens de eerste reeks en dan dumpte tijdens de tweede. Samen met de relatie was ook Stephens carrière als MTV-presentator voorbij, en hij werd vervangen door ex-‘Geordie’-collega Scotty T.

Maar nu mocht dus Scott ook z’n biezen pakken, al ging dat in volledige vriendschap. Zoals we al meldden, zit Scott namelijk in het nieuwe seizoen van ‘Geordie Shore’, wat het voor hem heel moeilijk maakte om ook ‘Just Tattoo of Us’ te filmen.

In een aankondigingsvideo die Charlotte op Instagram deelde, blijkt nu dat ze in het vierde seizoen elke week een andere co-host aan haar zijde zal hebben. We herkennen onder andere vriendje Joshua Ritchie, ‘Geordie Shore’-sterren Aaron Chalmers, Nathan Henry en Chloe Ferry en een van de tattoo artists, Charl.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Scotty T of niet, het belooft een stevig seizoen te worden. In de trailer zien we alleszins weer veel boze reacties en ontredderde gezichten. In de eerste aflevering van het vierde seizoen krijgen Charlotte en Joshua trouwens twee heel speciale bezoekers in de tattooshop: Laetitia en Gary Crosby, de ouders van Charlotte.

Die eerste aflevering werd in het Verenigd Koninkrijk maandagavond al uitgezonden. Het is nog niet duidelijk vanaf wanneer wij het vierde seizoen te zien krijgen.

? We're backkkkkk! ? YOU READY FOR US??? Here's a SNEAK PEAK on what's to come this series…

Posted by MTV Just Tattoo Of Us on Monday, October 29, 2018

Lees ook: