Home Lifestyle Film Er zit slechts één echt shot in de live-actionremake van ‘The Lion...

Er zit slechts één echt shot in de live-actionremake van ‘The Lion King’

Kan jij raden of herkennen welk beeld niet met de computer werd gemaakt?

© disney

De regisseur van de live-actionremake van Disneyklassieker ‘The Lion King’ stak tussen alle computerbeelden ook één echt shot in de film. ‘Ik wilde zien of iemand het zou opmerken’, aldus Jon Favreau.

De laatste jaren worden alle populaire Disneyfilms in een nieuw jasje gestoken. De klassiekers verschijnen tot onze grote vreugde opnieuw in de bioscoop – niet als tekenfilm, maar met computerbeelden. De laatste live-actionremake, die momenteel in de zalen speelt, is ‘The Lion King’. Het verhaal blijft uiteraard hetzelfde, alleen zien Simba en co. er nu superrealistisch uit.

‘Een foto die we namen in Afrika’

Regisseur Jon Favreau verklapte op Twitter dat hij tussen alle computerbeelden slechts één echt shot gebruikte. ‘Er zitten 1490 beelden in de film die gemaakt werden door animatoren of grafisch ontwerpers’, aldus Jon op zijn sociale media. ‘Er zit slechts één echt beeld in de film, en dat is een foto die we namen in Afrika, omdat ik wilde zien of iemand het zou opmerken.’

Jon voegde de bewuste foto toe aan zijn post. Het gaat om de opkomende zon helemaal in het begin van de film, wanneer het liedje ‘The Circle of Life’ begint. Kon je het bewuste shot niet herkennen? Geen zorgen, want dat toont enkel aan hoe ongelooflijk realistisch de computerbeelden in de film zijn! Moet je ‘The Lion King’ nog bekijken? Rep je dan naar de bioscoop, want het is de moeite.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.