Home Lifestyle Film ZIEN: reactie van hond op sterfscène uit ‘The Lion King’ is hartverscheurend

ZIEN: reactie van hond op sterfscène uit ‘The Lion King’ is hartverscheurend

Pitbull Luna leeft mee met de rouwende kleine Simba.

© YouTube Josh myers

We zijn heus niet de enigen die een traantje – of een paar liter daarvan – wegpinken wanneer Simba zijn papa verliest in de Disneyklassieker ‘The Lion King’. Deze schattige hond krijgt het ook bijzonder moeilijk.

We zouden er eigenlijk ‘spoileralert’ bij moeten schrijven, maar serieus: wie heeft Disneyklassieker ‘The Lion King’ nog niet gezien? In de prachtige film verliest leeuwenwelpje Simba zijn papa Mufasa. Het is een scène die nog steeds op ons netvlies gebrand staat. Er vloeiden wereldwijd miljoenen traantjes, van zowel jong als oud, om dat grote verlies.

Janken

Blijkbaar zijn niet alleen mensen gevoelig voor het verdriet van de kleine Simba. Een baasje filmde zijn hond terwijl die naar de bekende film aan het kijken was. Tijdens de bewuste iconische sterfscène leefde de pitbull enorm hard mee met zijn vierpotige vriendje. Het beestje ging namelijk rechtstaan en begon hartverscheurend te janken.

‘Luna was aan het spelen, maar toen Mufasa stierf, zat ze vastgekluisterd aan het scherm’, vertelt haar eigenaar. ‘Haar gehuil naar de televisie is het schattigste wat ik ooit zag.’ Ze ging zelfs liggen toen Simba zich naast zijn papa legde. ‘Amper vier maanden oud en ze toont al empathie‘, besluit haar baasje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het schattige filmpje werd ondertussen al meer dan 300.000 keer bekeken. Wij wachten ondertussen vol ongeduld op de live-actionremake van de Disneyfilm, die deze zomer in de bioscoop komt. We zullen bij deze sterfscène, terwijl we naar onze zakdoek grijpen, ongetwijfeld eens terugdenken aan lieve Luna.

Lees ook: