Home Lifestyle Film ZIEN: zo goed lijkt de nieuwe ‘The Lion King’ op de originele...

ZIEN: zo goed lijkt de nieuwe ‘The Lion King’ op de originele tekenfilm

Een flinke portie nostalgie!

© youtube Inverse

Ons hart smolt toen we Simba zagen in de trailer van de live-actionremake van onze favoriete Disneyfilm ‘The Lion King’. Een filmpje toont nu de treffende gelijkenissen tussen deze nieuwe versie en de originele film.

We waren vorige week DOLenthousiast toen Disney eindelijk de trailer loste van de live-actionremake van ‘The Lion King’. Het verhaal uit 1994 over de populairste leeuw ooit wordt in een modern jasje gegoten en we moeten eerlijk toegeven dat onze verwachtingen torenhoog liggen.

Een flinke portie nostalgie

De trailer werd ondertussen overal ter wereld al miljoenen keren bekeken, op applaus onthaald en door iedereen gesmaakt. Hoe kan het ook anders als je ziet wat een schatje die Simba is. We houden natuurlijk nog altijd van een flinke portie nostalgie en daarom delen we met veel plezier de video van het YouTube-kanaal Inverse. Zij plaatsen elke scène uit de trailer naast dezelfde beelden uit de originele tekenfilm.

Het resultaat is fantastisch! De film die in juli 2019 uitkomt is een exacte kopie van de blockbuster uit 1994. De opkomende zon, Simba’s kleine pootje in de afdruk van zijn papa, de rennende buffels, Simba die in de lucht wordt gestoken en de knielende dieren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: