Home Job DROOMJOB: Queen Elizabeth is op zoek naar een nieuwe huishoudhulp (en jij...

DROOMJOB: Queen Elizabeth is op zoek naar een nieuwe huishoudhulp (en jij kan solliciteren)

Je krijgt maar liefst 33 (!) vakantiedagen én mag zelfs in het Buckingham Palace overnachten.

© Getty

Altijd al van een fancy job gedroomd? Dan is het hoog tijd om je cv nog even op te smukken, want in Buckingham Palace zijn ze op zoek naar een nieuwe huishoudhulp voor niemand minder dan Queen Elizabeth! London, here we come!

De Queen is op zoek naar een nieuwe huishoudhulp om haar groepje werknemers uit te breiden. Het is natuurlijk niet zo maar een job, want naast het feit dat je Hare Majesteit de Koningin op haar wenken moet bedienen, krijg je de kans om in Buckingham Palace te overnachten. Van een droomjob gesproken!

Natuurlijk moet je wel wat in je mars hebben om te solliciteren voor de koninklijke job, maar volgens de vacature is een ervaring als huishoudhulp geen must. Wat er dan wel in je motivatiebrief moet staan? De Britse koninklijke familie is op zoek naar een ‘uitzonderlijk iemand’ die een buitengewoon oog voor detail heeft, enthousiast en goed gemotiveerd is en veel werklust heeft.

Windsor Castle

In de vacature staat dat het om een fulltime job gaat. Je werkt minstens vijf dagen per week en moet ook een aantal weekends vrijmaken om voor de koningin te zorgen. Je krijgt een aantrekkelijk salaris, 33 (!) vakantiedagen én mag in het Buckingham Palace overnachten. Het kan zelfs zijn dat je af en toe naar een andere koninklijke residentie, zoals het Windsor Castle, mag reizen. Zalig, toch?

Het is niet de eerste keer dat de Queen en haar nazaten op zoek gaan naar nieuw personeel. Eerder dit jaar kon je ook al solliciteren voor een job als socialmediamanager, eventplanner en chef-kok. Voordat je er aan de slag kan gaan, moet je natuurlijk wel eerst een visum en werkvergunning aanvragen.

Je kan nog tot en met zondag 15 september solliciteren voor de job via de website van ‘The Royal Family’. Vergeet wel geen trein- of vliegtuigticketje naar Londen te boeken, want de sollicitatiegesprekken vinden op 2 oktober plaats.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.