Home Lifestyle Jobs Opgelet, droomjob: Disneyland Paris is op zoek naar Belgisch zangtalent

Opgelet, droomjob: Disneyland Paris is op zoek naar Belgisch zangtalent

De audities gaan volgende maand door in Brussel!

Disneyland Paris

Gek op de magie van Disneyland Paris? Dan kan je hier binnenkort met een beetje geluk deel van uitmaken. Het pretpark is namelijk op zoek naar Belgische zangers en zangeressen voor enkele gloednieuwe shows.

Kan jij zingen, dansen en ben je gek op all things Disney? Haal je cv er dan maar bij, want bij Disneyland Paris zijn ze op zoek naar zangtalent van Belgische bodem. Op hun website staat er namelijk te lezen dat ze op zoek zijn naar ervaren zangers en zangeressen uit België en Nederland. Om kans te maken op de job, moet je natuurlijk aan enkele voorwaarden voldoen. Zo moet je uiteraard kunnen zingen, een goed gevoel voor ritme hebben en nog een beetje een talenknobbel hebben ook. Je zal namelijk moeten optreden in het Frans en in het Engels.

Voldoe jij aan bovenstaande eisen of ben je ervan overtuigd dat je sprankelende persoonlijkheid (fake it until you make it) het team van Disneyland Paris kan omverblazen? Dan kan je nog solliciteren tot en met 30 april. Wel moet je al even een demo en een foto van jezelf doorsturen.

Vervolgens wordt er een eerste selectie gemaakt en als je geselecteerd bent, mag je auditie doen in Brussel in de maand mei. Nog tijd genoeg dus om te oefenen!

Lees ook: