Home Lifestyle #Downtheroad: liefdesverdriet, een coming-out en veel te veel stokbroden in aflevering 4

#Downtheroad: liefdesverdriet, een coming-out en veel te veel stokbroden in aflevering 4

Stijn deed al onze hartjes smelten.

down the road
© Een & Twitter @Dwobbel

In de vierde aflevering van ‘Down the road’ liet Dieter Coppens de groep een paar dagen genieten van het zelfstandig leven in een prachtige Spaanse villa. Ze wilden een voor een bewijzen dat ze alleen zouden kunnen wonen, en zetten dan ook hun beste beentje voor. Wat natuurlijk zorgde voor een aantal hilarische momenten.

Dieter Coppens wilde testen of zijn zes avonturiers ook voor zichzelf kunnen zorgen en besloot de groep daarom een paar daagjes ‘aan hun lot over te laten’. Ze mochten zonder begeleiding hun intrek nemen in een prachtige, luxueuze villa en helemaal voor zichzelf én natuurlijk elkaar zorgen. Het eerste probleem deed zich al voor bij de kamerindeling. De regel is dat meisjes en jongens apart slapen, maar dat was buiten Peter en Gitte gerekend die allebei hun oog hadden laten vallen op een comfortabel tweepersoonsbed. Tot grote ergernis van Brenda, die al snel de leiding op zich nam, en daar een stokje voor wilde steken.

De zes vrienden hadden geen zin om zelf te koken, dus besloten ze op restaurant te gaan. Het is namelijk veel leuker om jezelf te laten bedienen.

Jaimie haalde zijn beste Spaans boven om de taxi te bestellen. Al klonk dat tot grote hilariteit van de groep verdacht veel als Nederlands…

Brenda is opnieuw ons spirit animal. Terwijl de rest een frisdrank bestelt, gaat de levensgenieter natuurlijk resoluut voor een glaasje champagne.

De volgende ochtend nodigden ze Dieter uit voor een zelfgemaakt ontbijtje in de villa. Peter en Gitte deden de boodschappen, maar gingen toch een beetje de mist in bij de broodafdeling.

Er stond die dag geen enkele activiteit op de planning, dus de groep kon relaxen aan het zwembad of gewoon in bed. En Brenda bewees voor een tweede keer deze aflevering dat ze onze muze is.

Het mooiste moment uit deze aflevering was ongetwijfeld de coming-out van Peter. Hij vertelde aan het zwembad aan zijn goeie maat Stijn dat hij op mannen valt.

Al was het vooral de mooie en oprechte reactie van Stijn die collectief onze hartjes verwarmde. Daar kunnen veel mensen nog wat van leren!

Helaas was het deze keer niet enkel grappen en grollen. Sophie vond dat Jaimie te snel ging in hun prille – lees zes dagen – relatie, dus ze trok er de stekker uit met liefdesverdriet en traantjes als gevolg.

Gelukkig was het verdriet niet van lange duur en zag Jaimie de toekomst onmiddellijk terug rooskleurig in. De innerlijke casanova kwam al opnieuw naar boven. Al kan hij daar naar eigen zeggen zelf niets aan doen.

En dankzij de kleine vooruitblik op het einde van de aflevering kijken we ook al uit naar die van volgende week:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.