Home Lifestyle DIY: maak je eigen zalige adventskalender

DIY: maak je eigen zalige adventskalender

Boordevol spulletjes en lekkers dat je bff, mama, kindje of hubby heerlijk vinden.

© dille & kamille

Adventskalenders zijn zalig, want je krijgt elke dag van december tot en met kerst een leuke verrassing. Helaas zit er in die 24 vakjes ook heel wat brol. Maak daarom dit jaar zélf je kalender!

Dankzij de immens populaire adventskalenders moet je niet meer wachten tot Kerstmis zelf om cadeautjes te krijgen. Je kan jezelf van 1 december tot en met de 24ste elke dag verwennen met een klein geschenkje. Ben je een chocolade-, koffie– of beautylover, of hou je eerder van een glaasje alcohol? Voor iedereen bestaat er ondertussen wel een geknipte kalender. Je hebt er zelfs met kinky seksspeeltjes.

Onaangename verrassingen

Hoe leuk deze exemplaren ook allemaal zijn, er schuilen altijd wel een aantal spulletjes achter die deurtjes waar we helemaal niks mee zijn. Een praline met kerslikeur – eikes -, een blauwe oogschaduw terwijl je die kleur haat of een gin die je bijna over je nek doet gaan. Om niet voor onaangename verrassingen te staan, kan je nu helemaal zélf je adventskalender maken. Je hoeft er zelfs helemaal geen handige harry voor te zijn.

Je koopt eerst de basis of het ‘skelet’ bij onder andere Ikea, Hema, H&M of Dille & Kamille. Dan ga je zelf aan de slag om alle vakjes te vullen met kleine attenties die volledig op het lijf geschreven zijn van de ontvanger. Iets dat je bff, hubby, mama, oma of kindje graag eet, een persoonlijke boodschap, een juweeltje, een bon voor een massage, een USB-stick met de tofste foto’s van het afgelopen jaar of met een eigen samengestelde playlist. Wat je er ook insteekt, het wordt sowieso een superorigineel én heel persoonlijk cadeau.

1 / 4
Hema
Ikea
Dille & Kamille
H&M
Hema
Hema

€ 5,50. Klik hier.

Ikea
Ikea

€ 4,99. Klik hier.

Dille & Kamille
Dille & Kamille

Op hun site vind je de volledige beschrijving.

H&M
H&M

17,99 euro. Klik hier.

Lees ook: