Home Lifestyle Dit zijn de allergrootste mood killers in de slaapkamer

Dit zijn de allergrootste mood killers in de slaapkamer

Van mama die belt tot een vuile onderbroek.

Shutterstock

Er zijn zaken die ons doen rillen van opwinding tussen de lakens, en andere dingen zorgen ervoor dat we in één klap geen goesting meer hebben. Wil je scoren vanavond, doe de volgende 8 zaken dan zeker NIET.

Er zijn veel acties die ons meteen in de mood brengen: massages, kusjes in onze nek, een geile playlist, een persoonlijke ‘Magic Mike’-striptease of een combinatie van dit alles. Helaas komen we ook zaken tegen waardoor we in 2 seconden van hot naar not gaan.

1. Praten als een baby

Het heet niet voor niets dirty talk, dus plots beginnen spreken als een tweejarige doet ons niet meteen zin krijgen om de kleren van je lijf te scheuren.

2. Mama die belt

Meestal pak je je telefoon niet op tijdens de daad, maar als je ouders onverwacht bellen op een onchristelijk uur maakt elk goed opgevoed kind zich natuurlijk meteen zorgen en denkt ie dat er iets erg is gebeurd. Ook al was het een onschuldig telefoontje, na het horen van de stem van je mama of papa is de sexy sfeer van even daarvoor natuurlijk volledig verdwenen.

3. Vuile onderbroek

Een niet zo strategisch geplaatste bruine streep, beter bekend als een remspoor, ontdekken op de boxershort van je crush is een one way ticket naar de voordeur én naar huis!

4. Verkeerde naam zeggen

Ooh Sara, Sara, Saaaara horen terwijl je naam eigenlijk Stefanie is. Het is eerlijk gezegd geen boost voor het zelfvertrouwen. Bij twijfel roep je dus best gewoon een koosnaampje.

5. Kwetsuur

Een hevige vrijpartij is als sporten: je verbrandt veel calorieën, maar je kan er ook blessuren aan overhouden. Je lies verreken, je hoofd keihard stoten of je voet omslaan terwijl je uit het bed valt, maken vervroegd een einde aan de seks.

6. Vreemde geluidjes

Je kan je op je gemak voelen bij iemand, maar voor eens en voor altijd: we willen géén scheten of boeren horen in de slaapkamer. Nooit!

7. Onverwacht bezoek

De deurbel die gaat, buren die op de achterruit kloppen of goede vrienden die binnenkomen zonder te bellen. Nog nooit was je broek zo snel weer aan.

8. Vreemde geluiden deel 2

Je hoort plots iets verdacht. Inbrekers, monsters of de geest van een ex die ronddwaalt in de slaapkamer? Het zorgt ervoor dat je liever onder het bed schuilt dan van jetje geeft ín bed.

Lees ook: